Şimdi Ara

SATILIK 500 GB 4.41 CFW PLAYSTATİON 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    4.41.2 Rebug CFW yüklü 500 gb Samsung Sata II Hdd ile upgrade edilmiş, yine istenildiği takdirde rahatlıkla kendinizin de downgrade edebileceği, istediğiniz oyunu yükleyip sorunsuz oynayabileceğiniz konsolumu satıyorum. Cihaz orjinalinde 40 gb fat versiyondur ve CECHJ04 kodludur. Cihazımı bu forumdan 1 aylıkken almıştım, Sony Euroasia garantili makinaydı, haliyle garantisi bitti. Kesinlikle garanti dahilinde de olsa cihazım tamir görmedi, hiçbir parçası değişmedi. İlk günkü gibi duruyor, çalışmayan bir yeri ve bileşeni yok. Kozmetik açıdan da (birkaç kılcal iz dışında) ilk günkü gibi sayılır. Özenle muhafaza edildi ve kullanıldı. Aldığımdan beri bir türlü tam anlamıyla zaman bulamadım işimden dolayı halada bulamıyorum, bu sebeple fazla çalışmadı cihaz, hiç ama hiç yıpranmadı diyebilirim, tertemiz makine. CFW attıktan sonra hiç online a girmedim dolaysıyla herhangi bir banı bulunmuyor. 1 adet orj. dualshock 3 kol var, ayrıca bazı oyunları açabilmek için Blu-Ray şart olduğundan 1 Adet kutulu orj. Ps3 oyunu (Legendary) vericem. Cihazın orjinal kutusu vardır, kendi kutusuyla özenle paketleyerek gönderimi yapıcam. Ticari olarak düşünmeyen gerçekten alıp kullanıcak; kullandıkçada bana dua edicek birisi olsun yeter. Alıp satmayı düşünen arkadaşlar boşuna temasa geçmesin. Güven sorunu yaşayan arkadaşlar için sanalpazar a da ilan açtım. İçinde yüklü hazır oyunlar şöyle;

Guacemelee
    Shoot Many Robots
    Urban Trial Frestylee
    Renegade Ops
    Assassin's Creed III
    BioShock İnfinite
    Dark Souls
    Dead Space 3
    Dishonored
    Devil MAy Cry (Yenisi)
    Fifa 13
    God Of War: Ascension
    Grid 2
    Metro:Last Night
    Mortal Kombat (Yenisi)
    NBA Street Homecourt
    SSX
    Last Of Us
    Tomb Raider (Yenisi)
    WWE 13

FİYAT: 550 TL

Sanalpazar linki:http://www.sanalpazar.com/Satilik-500-Gb-4.41-Cfw-Playstation-3__isp10780566
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citiraga -- 18 Eylül 2013; 17:43:42 >

• almak ıcın pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.