Şimdi Ara

Satılık Slim PS3 - 250 GB - 4.55 CFW - 2 KOL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık Slim PS3 - 250 GB - 4.55 CFW - 2 KOL
    Merhaba arkadaşlar 2009 yılında aldığım Slim kasa PS3'ümü satıyorum. Kutusu mevcut değildir. Garantisi sona ermiştir.

İki kol ile gönderilecektir. Kollardan biri sıfır ayarında fakat diğeri çok uzun zamandır kullanıldığı için üstündeki yazılarda falan hafif silinme mevcut ve diğer kola göre tuşların tepkileri biraz daha zayıf gibi.

Konsolda hiçbir sorun yoktur. Konsolun kendisi ise kozmetik açıdan 10 üzerinden 9 alır.

HDD içindeki mevcut oyunlar; GTA 5, FIFA 2013-2014, PES 2013 (istenilirse 2014 atılır) GoW Ascension, The Last of Us + Left Behind Dlc, Beyond: Two Souls, 1 yada 2 tanede Naruto Ultimate Ninja Storm oyunu bulunmaktadır.

PSN'e girişte hesabım banladığı için giremiyorum, farklı hesap alınarak girilir diye tahmin ediyorum. (Online oynayacaksanız Sony her türlü PSN hesabına ban atıyor yakaladığı an.)

Yanında bir adet orjinal Blu Ray oyun verilecektir;http://collectorsedition.org/uploads/2008/09/naruto-sb-ps3.jpg (Naruto Ultimate Ninja Storm: Limited Edition)

HDMI, Power ve Joystick kablosu verilecektir, diğer kablolar mevcut değildir.

Satışı konuşarak farklı kanallar üzerinden gerçekleştirebiliriz. 750TL'den aşağı inmeyi düşünmüyorum.Ciddi alıcılara küçük pazarlık payı vardır. Teşekkürler.

Resimler;

Satılık Slim PS3 - 250 GB - 4.55 CFW - 2 KOL  Satılık Slim PS3 - 250 GB - 4.55 CFW - 2 KOL

Satılık Slim PS3 - 250 GB - 4.55 CFW - 2 KOL  Satılık Slim PS3 - 250 GB - 4.55 CFW - 2 KOL

SON FİYAT. PAZARLIK YOKTUR. ACİL NAKİT İHTİYACIM OLDUĞU İÇİN 700 TL'YE ÇEKİLDİ.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Resim eklenmiştir. 750'TL altını pek düşünmüyorum. 650 TL teklif eden arkadaşlar oldu teşekkürler fakat kafamdakileri gerçekleştirebilmem için bu fiyata satmak zorundayım.

Tekrar teşekkürler.

• Acil nakit ihtiyacım olduğu fiyat son olarak 700 TL'ye çektim. Pazarlık yoktur.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata şöyle bir denklem yazayım ;
    Sıfır Ps 3 Süper slim + kobre ode =700 TL
    fiyatı revize et bence...
  • Satış devam ediyor, bu fiyat sondur daha indirim yapılmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 18 Haziran 2014; 17:07:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Satış devam ediyor, bu fiyat sondur daha indirim yapılmayacaktır.

Dün 700dü ben max 600 veriyorum satıyorsan Bakırköy'e dükkana bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leventhocaaa kullanıcısına yanıt
    Mesajınızı gördüm bakırköy'e uğramam mümkün olsa dönüş yapardım. Sizde çok tutarsızsınız ilk 650 dediniz dün 700'e alırım dükkanıma gel dediniz bugün diyorsunuz 600. Gelip alacak varsa fiyatım son 700'dür daha aşağı inmeyeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Mesajınızı gördüm bakırköy'e uğramam mümkün olsa dönüş yapardım. Sizde çok tutarsızsınız ilk 650 dediniz dün 700'e alırım dükkanıma gel dediniz bugün diyorsunuz 600. Gelip alacak varsa fiyatım son 700'dür daha aşağı inmeyeceğim.

Sen 750 dedin sonra 700e düştün ben hep 600de ısrarcı idim oyunlarla 650 -700 veriyim dedim oyunların resim tlf dan gözükmüyor oyun varmış tek ondan teklif ettim ama tek oyun cat cidden pahalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leventhocaaa kullanıcısına yanıt
    ''Cidden pahalı'' ? tamam sen 600-650 alıp 750-800'e satıcan diye ürüne pahalı yakıştırmasını yapma bari yazık günah, hatta bi daha hiç yorum yapma rica ediyorum.

Daha öncede söylediğim gibi 700 TL sondur daha aşağısına kesinlikle inilmeyecek.

• Cihaz forumda umdt arkadaşa rezerve edilmiş.

• Tarafımdan alındı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle güveniniz için teşekkür ederim. Memnun kalacağınızı umuyorum, farklı alışverişlerde görüşmek üzere hayırlı olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.