hala iddia etmen enteresan sanki elindekiler yıllanınca şarap misali değerleniyor :) 1660 S 9 binde olsa senin 3tl altındaki 1070 ti şaraplarından dahi iyi olduğunu değiştirmez amorti serilerinde bozulma olasıklarını yüksek ihtimal olarak göz önüne almak gerekir. varsa kredi kartı ile taksit imkanı ile kendi çalış kendisi ödesin gibi ayrıcalıklarda cabası tabi. |
SATILIK 6 ADET 1070Tİ toplu satış (2. sayfa)
-
-
1660sin kazdığı 32mh ile 1070ti ın kazdığı 32mh arasında bir fark varda bizmi bilmioz,ne saçmalıyorsunuz?
1-8250tlye 1660s taksitli gösterir misiniz? iddeanız bu..
2-Ne kadar mining yaptınızda bozulma oranından bahsediyor sunuz?Çapınız ne?
3-o attığınız ekran görüntüsünü x100 yaparsanız beni yakalama imkanınız olur
Elinizdeki kart sınıfında bulunabilecek en iyi kart fiyatınız çok ama çok makul üstelik yıllanmış olması da cabası 1-2 yıla da 40 mhs verir.
Hayırlı satışlar dilerim kalın sağlıcakla.
-
ilan İlk açıldığında fiyat 6000 di satamadı 5500 yaptı şimdi 7000 yapmış. Akıl vermeye uğraşma sal gitsin forumda o fiyatı verecek enayi zaten yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkerrr -- 19 Kasım 2021; 19:12:1 > -
Aslında tartışma güzeldir ama ne yazık ki bizdeki tartışmalar hep ters tepiyor görmesine rağmen inkar ediyor. Saldım zaten :)
-
Cevabıınz varsa verin yoksa uzayın,Nerede 8250Tlye 1660s taksitli? görebilimir miyiz?
Münferit olarak 2-3 1660sin aldığı değeri tüm kartlara adledemezsiniz.Ki az çok tecrübesi olan gayet iyi bilir ki aynı aldığınız kartlar aynı değerleri görmeyebilir.Garantisi yoktur. Tüm calculatorlar ve camiada bilinirki 1660s ortalama 32mh verir.2-3 ay önce palitin hynix bios için verdiği biosu tüm kartlara yükleyip 35mh üzeri hash alabiliyor musunuz? yeni aldığınız kartın hynix ram ile çıkma garantisi var mı?Aynı anda 6 stoklu kart alabili yormusunuz?
Size 10 tane 1660s göndereyim bırakın 38 i, 35mh alamazsınız.Alırsanız kartları hediye edeyim.Alamzsanız elinizde ki kartları alırım. Var mısınız?
Cevabınız varsa verin yoksa hadi işinize....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenhaa -- 19 Kasım 2021; 22:2:56 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Aga adamın fiyat bana göre de komik de bundan size ne? yada bana ne? salın be kardeşim ananızı bacınızı koruyor gibi gpu piyasasını korumaya çalışıyorsunuz. Gerçekten bir yerden sonra mide bulandırıcı.
Benim elimde ki ekran kartını kaçtan sattığım seni ne kadar ilgilendiriyor olabilir? mal benim, fiyat benim, satılmazsa derdi de benim. Seni tam olarak alakadar eden nedir? hadi yorum yaparsın belli kendini tutamayan bir arkadaşsın anladık da virüs gibi yapışmak nedir? inan ananız babanız çekmez sizi, salın milleti kimse sizi çekmek zorunda değil.
-
galiba burası forum.
-
Burası forumun kişisel satış bölümü, yorum değil.
İlk mesajdan sonraki tüm mesajların temizlenmesi lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Soul -- 23 Kasım 2021; 14:12:22 > -
2. el kart satıyor sıfır fiyatı ile karşılaştırıyorsun. Değişik bir beyin.
-
Fahiş fiyat vs tartışmak gayet doğal forum burası
Siz de çok takmayın yorum haksız bir yorum ise alınmaz kimse
Bir zahmet de uygun fiyat koysun serbest piyasanın suyunu cikarmasinlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
''uygun fiyat koysun'' işte sana ne güzel kardeşim milletin malının bekçisi misin? ister 10 tl koyar ister 1000000 tl. Baktın fiyat çok uçuk hemen kapat sayfası başka ilana devam et. Millet malını satarken size mi soracak?
Ayrıca burada olan tartışma değil, resmen salça olma. İnsanlara salça olmayın, mal da adamın fiyatta adamın. Siz dış kapının dış mandalısınız, söz söyleme hakkına sahip değilsiniz. Ayrıca evet burası forum, forum da bilgi paylaşma yeri, piyasa belirleme, sertbest piyasa koruma yeri değil. Adamın fiyat benim de hoşuma gitmedi ama sizin gibi saldırmıyorum kimseye. Az haddinizi bilin.
-
Diyelim ki 100000 liraya koydu
İnsanların yazacağı yazılardan size ne? Kapat sayfayı devam et
Mantık yok bu olayda
Fahiş fiyattan sonra gelen eleştiridir, fiyat fazlaysa bunu alacaksın ilanına, 10 senedir aynı mevzu gir geçmişe bak istersen
Kimse kimsenin bekçisi değil, ben daha arkadaşın sattığı 1070Ti'nin fiyatına bile bakmadım ne yazılmış diye girdim
Şimdi haddini bil felan demişsin, ilanda birtek sen saldırıyorsun yalnız bize. Yorum bekçisi olmuş oluyorsun bu sefer de. Söz söyleme hakkını ne yazık ki sen belirlemiyorsun. Satıcı istediği fiyatı yazacağı gibi alıcı da eleştirisini yapabilir usulünce
Yazdığın yazılar aşırı saçma :( hayırlı akşamlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X