Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK 6 AYLIK POCO M3 128 lik Satın Al 30 Ocak 2022 17:24 1 1 SATILIK 6 AYLIK POCO M3 128 lik Cihaz yurt dışı cihazıdır,imeisini kendim attım herhangi çizik darbe izi filan yoktur alındığı ilk gündeki gibi tertemiz cihazdır.normal kullanımda 1 haftaya yakın sarjı gitmektedir.Android 11 global rom yükledim ses kaydetme özelliği olan miu arama ve sms yüklü romun içinde vardır.isteyene istediği rom yükleyebilirim.fiyat sondur pazarlık ve takas düşünmüyorum alıcısına şimdiden hayırlı olsun.fiyat: 1.700 tlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK 6 AYLIK POCO M3 128 lik SATILIK SONY XH9096 55 İNÇ 4K HDR 120HZ TV f2 pro(k30 pro) imei onarım f2 pro imei atılır 2