Şimdi Ara

/// SATILIK MATE 20 PRO 6/128 1300TL KARGO ÜCRETSİZZZZZZZ ///

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Huawei Model #Mate 20 Pro
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 /// SATILIK MATE 20 PRO 6/128 1300TL KARGO ÜCRETSİZZZZZZZ ///

Mate 20 pro 6/128 cihaz almanyadan geldi. Tek simli avrupa sürümüdür. Yazılımı tamamen türkçedir. Cihaz bir kaza sonrası ekranı alt yan kısımlardan çatladı, çatladığı içinde ekranın yaklaşık altından 1 cm'e yakın alan yeşil rengine döndü. Ancak bu alanda veya ekranın diğer kısımlarında dokunmatik sorunu yoktur. Sadece bu yeşil kısım ve de kırılan kısımda siyahlık var. Bunun harici cihazın hiçbir yerinde donanımsal sorun yoktur. Kameraları hepsi çalışmaktadır ve sorunsuzdur. Pili oldukça iyi gidiyor. Wifi nfc herşeyi sorunsuz çalışıyor. Daha önce açılıp tamir görmedi.

Yanında kutusu ve kılıfı ile beraber verilecektir şarj aleti yoktur.( kendi cihazımda kullanıyorum) Kayıt alıcıya aittir. Ancak cihaz almanyadan geldiğinden beri hiç sim kart takılmadı. Böylece 120 günlük yani 4 aylık yasal hakkı var. 4 ay istediğiniz hat ile kullanabilirsiniz. Her sene bu 120 gün sıfırlanıyor ve her sene 120 gün kullanım hakkınız oluyor. Yani şuandan itibaren eylül+ekim+kasım+aralık 2021 kullanabilirsiniz. 2022 yılına girdiğimizde ise ocak-şubat-mart-nisan'a kadar kullanabileceksiniz. Dilerseniz dışarda kayıt uzatma işlemi yapılıyor. Öyle de daha fazla uzatabilirsiniz. Kendi cihazım olduğu için ihtiyacım yoktur o yüzden satıyorum.

İzmir içi elden teslim. İzmir dışı alımlarda önce eft/havale sonrası tarafınıza kargo ile güzelce balonlu poşete sarıp yolluyorum. kargo ücreti bana aittir.

Resimler:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.