Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satıldı 6 aylık Sıfır Ayarında Asus Geforce ROG-STRIX-RTX3080 10GB Satın Al 14 Ocak 2023 14:07 1 1 Satıldı 6 aylık Sıfır Ayarında Asus Geforce ROG-STRIX-RTX3080 10GB Merhaba arkadaşlar. Ürünü 28.06.2022 tarihinde hepsiburada üzerinden satın aldım. Sadece haftasonları oyun oynayabildiğimden dolayı çok az kullanma fırsatım oldu. Kart sıfır ayarında. Mining'in m sinden bile anlamadığımdan dolayı sormanıza bile gerek yok. Ankara içi evime gelip test ederek alabilir. Şehir dışına önce eft sonra kargo şeklinde gönderirim. 4070 ti alacağımdan dolayı satıyorum. Fiyatta küçük bir pazarlık payı var. Fotoğrafları şuan müsait olmadığımdan ekleyemedim. Haftasonu ekleyebilirim. Şimdilik faturasını ekliyorum. Alan arkadaş hayrını görsün inşallah.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 12750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 27 Haziran 2025 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satıldı 6 aylık Sıfır Ayarında Asus Geforce ROG-STRIX-RTX3080 10GB Satılık Kutulu Faturalı Garantili (4 ay Asus RTX 2060 Super Rog Strix 8GB DDR6 256 Bit Ekran Kartı SATILDI!!! ( RYZEN 7 3700X AM4 SOKET) SATILDI !!!