Şimdi Ara

===> Satılık 90 LvL BladeR <=== (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

karakter güzel fakat light açık değil bu karakter sürekli hızlı koşamaz up

Eeee Light 90 oluncada defans olmuyor :) Benim yapılandırmam bu tam bi savaşçı tank durumunda. LvL inde kolay kolay yıkılmıyor. COld blade ölmez öldürmez diyenler doğru dio fakat şu şekilde. Öldürüyor genede ölmüyor cold blade :) Charıma çok güveniyorum 90 Lv pvp beklerim :) Ayrıca light fire blade 90 maxlayanlarıda kesiyorum coldun avantajları :)
  • fiyat nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: G.O.P

quote:

Orjinalden alıntı: JesToKa

bu charı tek yıkacak char warlock dagger warlock wizard başkası yıkamaz gibi geliyo sizce...

Kapıştıklarımdan bilgi veriyim: xbow- dagger- warlock ile kapıstım 5te biticek 5-1 yendim. Balşar başlamaz zaten yatır atınca 2 sinden biri tutuyor ve adam kalkamıyor zaten. Warlock zehirlerini atmaya çalısırken kalkan taktı blok sayesinde kesti 1 kere :) Xbowla denedi bende uzaktan atmalarla falan daldım ondada alamadı :) Xbow- Cleric ile kapıstım oda 5-3 bitti bless falan vardı adamda bufflar clericten biraz uraştırdı :) Wizardlar görünmez geldikleri için fire duvarını açıp bekliyorum adam ilk skili atıyor boşa gidiyor ortaya çıkınca fırlatmalarla kesiom :) Yani bu char tam bi terminatör diyebilirim kullanmasını bilindiği taktirde. Alan arkadaş +7 blade kalkan ce 89-90 itemi alırsa sunlarla dalga geçebilecek bi char. Çok konusmuşum kusura bakmayın saygılar :)

Acemiye denk gelmişindir sen ^^ bizim server da OhYea var adam herkese tek atıyo atack yaptırmadan ^^

• quote:

Orjinalden alıntı: AngelSoul

fiyat nedir

Aklımda fiyat yok gelen fiyatlarla değerlendirme yapıcam :)

Acemiye denk geldin diyen arkadaşa söylüyorum serverdaki herkes acemi demekki değil mi :)
  • quote:

quote:

fiyat nedir

Acemiye denk geldin diyen arkadaşa söylüyorum serverdaki herkes acemi demekki değil mi :)

acemi demekki bizde warlock daggerlar var adam dokundurtmuyo kendine
  • quote:

Orjinalden alıntı: JesToKa

quote:

quote:

fiyat nedir

acemi demekki bizde warlock daggerlar var adam dokundurtmuyo kendine

Eee nabalım sizde bizde diyorsunda kendi çarın varsa gel bana konuş yoksa daha mesaj yazma ok? Başkalarının çarlarını baz alarak benim çarıma laf etmeyin varsa Pacificte tanıdınız warlock dagger artık her neyse istediğiniz char gelsin pvp ye yoksada daha boşa polamik yapmayın.

• quote:

quote:

Eeee Light 90 oluncada defans olmuyor :) Benim yapılandırmam bu tam bi savaşçı tank durumunda. LvL inde kolay kolay yıkılmıyor. COld blade ölmez öldürmez diyenler doğru dio fakat şu şekilde. Öldürüyor genede ölmüyor cold blade :) Charıma çok güveniyorum 90 Lv pvp beklerim :) Ayrıca light fire blade 90 maxlayanlarıda kesiyorum coldun avantajları :)

evet dediğin gibi çar yıkılmaz ama hızlı koşma ışınlanma yok(skillerin ismi aklıma değil) buna hızlı koşma scroll'u dayanmaz çok masraf açar.100 lvl açılınca bu çarı 100 lvl'e nasıl geçirecek char sahibi çok merak ediyorum.para biriktiremezsin ama pvp'de çook zevkli olur orası doğru.

light'da sadece bunlar değil parry arttıran skill vardı light da başka açılacak şeyler de var. keşke fire açacağına light açsaydın.

• quote:

quote:

quote:

evet dediğin gibi çar yıkılmaz ama hızlı koşma ışınlanma yok(skillerin ismi aklıma değil) buna hızlı koşma scroll'u dayanmaz çok masraf açar.100 lvl açılınca bu çarı 100 lvl'e nasıl geçirecek char sahibi çok merak ediyorum.para biriktiremezsin ama pvp'de çook zevkli olur orası doğru.

light'da sadece bunlar değil parry arttıran skill vardı light da başka açılacak şeyler de var. keşke fire açacağına light açsaydın.

Sana şöyle diyim kasarken 1 kere bile koşma almadım npcden. Bu koşma idare ediyor çünkü kasarken fırlatmalarla kasıyordum sırf ve bowmandan daha hızlı lv atlıyordum bilen bilir union olsun guild olsun. Blade kasması zor diyenlere diyorum kasmaya uraşanlar yatır batırla kasıyorsa takla ile kasıyorsa tabi işkence olur bende fırlatmalar var uzaktan seri seri kasıyordum. Dediğin gibi Fire yerine lightte olabilirdi fakat o zamanda mac defans azalırdı diye fire uygun gördüm :) YOrumun içinde teşekkürler.

• fakat kolay kolay nuker,xbow, chinese bow indiremezsin. özellikle çin okçularında işin zor. adam zor durumda kaldı mı vurkaç yapar,zaten kaçmasına da gerek yok yanına yaklaştırmaz seni.çbelki scroll ile olur ama çok zor grass walk(ışınlanma işte) şart.okçu skilleri bir de ittiriyor bunlar bile yetmiyor.yani uzun lafın kısası nokta atışı yapan karakterlerde işin zor. halbuki okçu kesmek ne kadar da zevkli
  • Up. Değer bilen yokmu bladerden anlayan :)
  • arkadaşım kafandaki fiyatı öğrenebilirmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: borisdiaw

arkadaşım kafandaki fiyatı öğrenebilirmiyim?

Valla şöyle diyim bu zamana kadar istediğime çok dediler bende 600 ytL diyorum bunada çok diyebilirsiniz ama bende emeğimin hakkı olarak görüyorum teşekkürler.Yani 600 ytl ye vericem.
  • quote:

fakat kolay kolay nuker,xbow, chinese bow indiremezsin. özellikle çin okçularında işin zor. adam zor durumda kaldı mı vurkaç yapar,zaten kaçmasına da gerek yok yanına yaklaştırmaz seni.çbelki scroll ile olur ama çok zor grass walk(ışınlanma işte) şart.okçu skilleri bir de ittiriyor bunlar bile yetmiyor.yani uzun lafın kısası nokta atışı yapan karakterlerde işin zor. halbuki okçu kesmek ne kadar da zevkli

Sen yenisin galiba bilmiyorum ama Fire yerine Light aç demen çok saçma :S

• quote:

Orjinalden alıntı: KeLeBeK-eTKiSi

quote:

fakat kolay kolay nuker,xbow, chinese bow indiremezsin. özellikle çin okçularında işin zor. adam zor durumda kaldı mı vurkaç yapar,zaten kaçmasına da gerek yok yanına yaklaştırmaz seni.çbelki scroll ile olur ama çok zor grass walk(ışınlanma işte) şart.okçu skilleri bir de ittiriyor bunlar bile yetmiyor.yani uzun lafın kısası nokta atışı yapan karakterlerde işin zor. halbuki okçu kesmek ne kadar da zevkli

Orasını bende anlamadım zaten :D Haydeeeeeeeee alıcı yokmu chara bea :D

• Sanırım kriz char alımlarınıda vurdu satılmıyor char :D Bu arada up.
  • guzel char hayırlı satıslar
  • Up.
  • quote:

quote:

4 yıllık srocu ne kadar yeniyse o kadar yeniyim.ben cold açan da gördüm,ligth açan da.yoluna...bu çar scrollara mahkum diyorum anlamıyor musun(uz)?pvp'leriniz,jobwar'larınız epey masraflı olur

• quote:

quote:

quote:

4 yıllık srocu ne kadar yeniyse o kadar yeniyim.ben cold açan da gördüm,ligth açan da.yoluna...bu çar scrollara mahkum diyorum anlamıyor musun(uz)?pvp'leriniz,jobwar'larınız epey masraflı olur

Şahsen pvp lerde scroll hiç gerekmedi kasarkende thiefliktede gerekmedi. Bi kale savaşında %100 koşma aldım onuda light 90 olanlar bile alıyor zaten :)

• emrecim bi up ta benden :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.