Şimdi Ara

===> Satılık 90 LvL BladeR <===

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle şunu belirtmek isterim. Char pacificte olup kimse ile bir kavgası gürültüsü olmamıştır. Serverın ilklerindenin açıldığı günden beri ordayım ve bu 3. charım. Bu sene Öss ve benzeri durumlar olduğu için çok emeğim geçen canım kadar değerli charımı satıyorum.Düşünen varsa acar__emre@hotmail.com veya 0555 410 45 16 nolu telefondan ve bu konuya mesaj atarak bana ulaşabilirler. Char ile ilgili bilgiler aşağıda resimlerde mevcuttur, iyi veya kötü yorumlara açığım.Teşekkürler.

Üst-Alt-Kafalık

http://img221.imageshack.us/my.php?image=staltkafalkmr8.jpg

Kolluk- Ayakabı- Talisman

http://img221.imageshack.us/my.php?image=kolluktalismanayakkabwc3.jpg

Takılar

http://img116.imageshack.us/my.php?image=taklarex2.jpg

Not: Takılara bluelarla uraşmadım pek str int bastım sadece :)

Blade -Kalkan

http://img221.imageshack.us/my.php?image=bladeshieldvo7.jpg

Not: Blade öylesine +5 bastım diğer bladem cri11 ve sağlamdır peride kaldığı için bunla idare ediom :)

Fire - Cold

http://img262.imageshack.us/my.php?image=firecoldzx1.jpg

Blade Skilleri

http://img221.imageshack.us/my.php?image=blademr0.jpg

Emeğe saygı...

• Hayırlı Satışlar Güzel Char; Fakat İtemleri Kötü, Daha Doğrusu Özelliksiz. Skiller Güzel.

Bu Arada Snow Sheildi Neden Maxladın GM Sp Mi Dağıtıyordu?

Güncel...
  • OO KARDEŞİM CHARIN CHOK GÜZEL OLMUŞ.. ŞU OYUNUN ZEVKİ BU CHARLA ÇIKAR..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..::Thunderbolt::..

Hayırlı Satışlar Güzel Char; Fakat İtemleri Kötü, Daha Doğrusu Özelliksiz. Skiller Güzel.

Güncel...
    quote:

Orjinalden alıntı: ..::Thunderbolt::..

Hayırlı Satışlar Güzel Char; Fakat İtemleri Kötü, Daha Doğrusu Özelliksiz. Skiller Güzel.

Güncel...

Saol, itemlerin neresi özelliksiz anlıyamadım :) str5 int5 leri var onlarda 6 yapmaya uraşmadım. Takıları diyorsanız bluesuz doğrudur çünkü %100 bluelu bulamadım bluesuz alıp sadece str int ekledim. Snowu maxladım çünkü sp çok geldi ayrıca fireden görünmezlikler falanda açık onlara verilmese blade full maxlanırdı fakat bunlardan fazlasını gerek görmedim.Snow ile tanklık ta ediyorum arada :)

• quote:

Orijinalden alıntı: squaa26

OO KARDEŞİM CHARIN CHOK GÜZEL OLMUŞ.. ŞU OYUNUN ZEVKİ BU CHARLA ÇIKAR..
    quote:

Orjinalden alıntı: squaa26

Saoalsın abi zevki çıkarda anca alıcak kişi çıkarıcak zevkini mecburiyetten bazı nedenlerden dolayı satıyorum sen biliyorsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: G.O.P

quote:

Orjinalden alıntı: squaa26

Saoalsın abi zevki çıkarda anca alıcak kişi çıkarıcak zevkini mecburiyetten bazı nedenlerden dolayı satıyorum sen biliyorsun :)

Alıntıları Göster
    Özür dilerim, özelliklerde eksik var diyeceğime; özelliksiz yazmışım. (Her charda biraz eksik vardır tabi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..::Thunderbolt::.. -- 15 Kasım 2008; 11:19:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ..::Thunderbolt::..

Özür dilerim, özelliklerde eksik var diyeceğime; özelliksiz yazmışım. (Her charda biraz eksik vardır tabi.)

Alıntıları Göster
    quote:

Bende diom özellik yok derken neyi kast etti :P Aslında str5 int5 kalmaz herşeyi %100 lerim ama urasmak istemiyorum charı satıcam için :) Bu arada yorum için teşekkürler.

• quote:

quote:

Bende diom özellik yok derken neyi kast etti :P Aslında str5 int5 kalmaz herşeyi %100 lerim ama urasmak istemiyorum charı satıcam için :) Bu arada yorum için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    herkesin charı kendine güzel gelir yalnız benim bundan bi iki boy yüksek bladerim 400e satışa çıkardım alan olmadı inş sen satabilirsin benimkini bugün 350 yaptım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeniçağa/Bolu

herkesin charı kendine güzel gelir yalnız benim bundan bi iki boy yüksek bladerim 400e satışa çıkardım alan olmadı inş sen satabilirsin benimkini bugün 350 yaptım :)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Yeniçağa/Bolu

Saol inş sende satarsın ama bu kadar emeğin karşılığı bu olmamalı aslında o kadar emek verip ucuza satıyoruz yazık oluyor malesef.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Yeniçağa/Bolu

Saol inş sende satarsın ama bu kadar emeğin karşılığı bu olmamalı aslında o kadar emek verip ucuza satıyoruz yazık oluyor malesef.

Alıntıları Göster
    bu charı tek yıkacak char warlock dagger warlock wizard başkası yıkamaz gibi geliyo sizce...

• quote:

Orijinalden alıntı: JesToKa

bu charı tek yıkacak char warlock dagger warlock wizard başkası yıkamaz gibi geliyo sizce...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: JesToKa

Kapıştıklarımdan bilgi veriyim: xbow- dagger- warlock ile kapıstım 5te biticek 5-1 yendim. Balşar başlamaz zaten yatır atınca 2 sinden biri tutuyor ve adam kalkamıyor zaten. Warlock zehirlerini atmaya çalısırken kalkan taktı blok sayesinde kesti 1 kere :) Xbowla denedi bende uzaktan atmalarla falan daldım ondada alamadı :) Xbow- Cleric ile kapıstım oda 5-3 bitti bless falan vardı adamda bufflar clericten biraz uraştırdı :) Wizardlar görünmez geldikleri için fire duvarını açıp bekliyorum adam ilk skili atıyor boşa gidiyor ortaya çıkınca fırlatmalarla kesiom :) Yani bu char tam bi terminatör diyebilirim kullanmasını bilindiği taktirde. Alan arkadaş +7 blade kalkan ce 89-90 itemi alırsa sunlarla dalga geçebilecek bi char. Çok konusmuşum kusura bakmayın saygılar :)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: JesToKa

Kapıştıklarımdan bilgi veriyim: xbow- dagger- warlock ile kapıstım 5te biticek 5-1 yendim. Balşar başlamaz zaten yatır atınca 2 sinden biri tutuyor ve adam kalkamıyor zaten. Warlock zehirlerini atmaya çalısırken kalkan taktı blok sayesinde kesti 1 kere :) Xbowla denedi bende uzaktan atmalarla falan daldım ondada alamadı :) Xbow- Cleric ile kapıstım oda 5-3 bitti bless falan vardı adamda bufflar clericten biraz uraştırdı :) Wizardlar görünmez geldikleri için fire duvarını açıp bekliyorum adam ilk skili atıyor boşa gidiyor ortaya çıkınca fırlatmalarla kesiom :) Yani bu char tam bi terminatör diyebilirim kullanmasını bilindiği taktirde. Alan arkadaş +7 blade kalkan ce 89-90 itemi alırsa sunlarla dalga geçebilecek bi char. Çok konusmuşum kusura bakmayın saygılar :)

Alıntıları Göster
    Up.

• quote:

Up.

Alıntıları Göster
    up.
  • Up.
  • quote:

Up.
    Bi upda benden...
  • arklar 90 lvl FF Blader . arıoyorum itemlerın blueları full max +5 olsa ii olur parası sorun deıl temız bi çar olursa sevınırım. bu arada hayırlı satıslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferglas31

arklar 90 lvl FF Blader . arıoyorum itemlerın blueları full max +5 olsa ii olur parası sorun deıl temız bi çar olursa sevınırım. bu arada hayırlı satıslar
    quote:

Orjinalden alıntı: ferglas31

arklar 90 lvl FF Blader . arıoyorum itemlerın blueları full max +5 olsa ii olur parası sorun deıl temız bi çar olursa sevınırım. bu arada hayırlı satıslar

Aradığın bu char ama itemler %100 değil :) Servera gir önüne glen 10 kişiye sor dw hotan farketmez 1 kişi chara kötü bişe derse silcem charı bu kadar eminim :) Düşünürsen konusuruz.
  • Up.
  • quote:

Up.
    Up.
  • quote:

Up.

Alıntıları Göster
    karakter güzel fakat light açık değil bu karakter sürekli hızlı koşamaz up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 22 Kasım 2008; 18:17:17 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.