Cevabım şöyle olur... Eğer, bir party sawaşı durumunda yanımda sağlam party arkadaşlarım olacaksa ve pvp den zevk almak istiyorsam bu tip bir buildi seçerdim. ki ben bu charı açarken ben bu şekilde düşünüyordum ve böyle de oldu. Ancak, eğer Tek tabanca kendime yeterim deseydim. Cleric/wizard olmayı seçerdim... Ama ben Wizardın hiç bi zaman kendi kendisine yetebileceigini düşünmüyorm :) Yani ne kadar Cleric bufflarını kullansa bile örnek bi warriordan Tek Skil yeme şansı var :/ ... bu da bu charların hiç bi zaman kendine yetememesidir.. Ve şu da bir gerçek ki Wizard/Warlock pvp durumlarında Wizard/Cleric ten daha Etkilidir... ve zevkli .. Saygılar
uppPPPPppppp
Fiyat 550 YTL ye düşmüştür son olarak.... Şu sıralar paraya ihtiyacm oldugundan fiyatı düşürüm.. Kolay gelsin
Güzel char hayırlı satışlar
Bişey merak ettim, mangyanglarda max damage denemesi yaptın mı? yaptıysan ne kadar vurdun?
Teşekkürler..
Sanırım 450k + bişiydi ss i vardı ama bulamadım şimdik... diğer hdd de kaldı...
UppPPpppPPPpp
gücel***
uoppp
çar çok güzel
Tşkler..
Son Fiyat indirimini de yaptım arkadaşlar... hadi arkdaşlar... bekliyorm...
GüzeL Ötesi Char ALanın sırtı yere gelmez
güzel char 500 ytl de iyi fiat alan olursa bence karlı cıkar
Teşekkürler uplar için beyler... evt piyasanın biraz altına koydum... biras acil olduğundan dolayı... iyi forumlar...
Uupppppp
Güncell
güncel***
upp....
uppp..
550 ye biraz zor satarsın en fazla verilcek 400 oda zorla bu kriz ortamında satamassın o fiyata bile hele verifikasyon varsa dahada zor millet anlamıyo verifikasyondan duyunca kaçıyolar:D