Şimdi Ara

Satilik 90lvl Full Farm Wizard/Warlock 550 YTL SATILDI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum cidden saçmalıyorsun.. 400 YTL imiş... Sen bu şekilde bi charın 400YTL ye satıldgını kanıtla... sana bedavaya vericem bu charıı..
    Hem Vertifikasyson yaptığımı nerden çıkardın???... Öyle bişi yazmışmıyım dikkat et ve uydurma...

Ben buraada kim kaç verir yada milletin fiyat yorumlarını araştırmıyorum... 550YTL veren alır.. Lütfen laf atıcak ve takılacak başka mekanlar ara...
  • ben zaten sana verifikasyon var demedimki eer yaptıysan satman iice zorlaşçak dedim adam 300 e full farm blade satıyo elinde som +6 var bak bakalım millet bunu 550 yemı alcak onu 300 e mı
  • Sen daha oyunun başlarındasın sanırım.... Ve fiyatlardan da haberin yok... Som un değerini bilmiyorsun bile...

Şöyle anlatıyım.. Blader diyorsun... o charla ne yapabilirsin?... sadece PVP.. peki bu charla ne yaapabilirsin? İster Uniq kes, ister pvp yap, ister powerlevel yap... herşey sana kalmışş... Bu nedenle emin ol senin daha öğrenmen gereken birçok şey var...
  • up 550 az bile Hem bılınır kı blader kadar zor kasılır Wizard lar da
  • kolay gelsin abi ben Birol inş satarsın bi up da benden arkadaşlar cidden char serverın en fazla damage atan wizardlarından birisi alan pişman olmaz eminim
  • Teşekkürler birol...
  • CHAR SATILMIŞTIR.... HAYIRLI UĞURLU OLSUNN....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.