Şimdi Ara

satılık 94 model 316i modifiyeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni arabayı alabilmem için bunu satmam lazım. fiyatta anlaşırız

arabanın yürüyeni ve kaportası temiz. motor durumu mükemmel 316 ların en ciğerlisi diyebilirim isteyen test edebilir :)

dijital klima
    sunroof
    elektrikli ön camlar
    hidrolik direksiyon
    abs
    tek havayastığı
    deri döşeme

Araçta sonradan yapılanlar

yürüyen aksam

ap marka spor yaylar
    monroe amortisör takımı
    keskin kt5 jantlar
    michelin 205 -55-16 lastikler

motorda sadece açık filtre var

dış görünüm

m3 ön tampon
    m3 aynalar
    cam üstü spoyler
    dtm
    şeffaf stop
    arka tampon
    krom kapı kolları ve bagaj çıtası

araç servis bakımlıdır tüm bakımlarını zamanından önce yaptırıyodum zaten bilen bilir. fiyat pazarlığa tabi. müzik sistemini istemeyen olursa fiyatta indirim yaparım.

• bmw nin en sevdiğim kasalarından biri..e46 dan sonra..

güzel araba hayırlı satışlar
  • fiyat nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caraudiohifi

fiyat nedir
    o kanat kısmını sökersen hemen satarsın...arabanın resmen değeri 10 milyar birden düşmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

o kanat kısmını sökersen hemen satarsın...arabanın resmen değeri 10 milyar birden düşmüş

Alıntıları Göster
    kanat zaten sökülebilir durumda söküp bide öyle foto yollayayım o zamAn.

fiyat olarak 20.000 ytl düşünüyorum.

bu arada müzik sistemi olarak

pioneer 6750 mp ana ünite

ön kapılarda jbl gto serisi 3 yollu 13 cm oval kabin
    arkada 16 cm oval jbl kabin.
    bir adte harward hr 408 anfi sadece iki oval beslediğinden yetiyo.
    edison 1000 watt bass anfisi
    2 adet punch p2 30 cm bass
    boss audio kapasitör den oluşan sistemde var

setsiz daha ucuza verebilirim aracı zaten gören hayran kalır aracın 1.6 olduğuna pek inanan yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Di@BLO

kanat zaten sökülebilir durumda söküp bide öyle foto yollayayım o zamAn.

fiyat olarak 20.000 ytl düşünüyorum.

bu arada müzik sistemi olarak

pioneer 6750 mp ana ünite

ön kapılarda jbl gto serisi 3 yollu 13 cm oval kabin
    arkada 16 cm oval jbl kabin.
    bir adte harward hr 408 anfi sadece iki oval beslediğinden yetiyo.
    edison 1000 watt bass anfisi
    2 adet punch p2 30 cm bass
    boss audio kapasitör den oluşan sistemde var

setsiz daha ucuza verebilirim aracı zaten gören hayran kalır aracın 1.6 olduğuna pek inanan yok

Alıntıları Göster
    orjinal kaçbinde bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Caraudiohifi

orjinal kaçbinde bu

Alıntıları Göster
    170000 km de
  • kardeş hep merak etmişimdir harbiden ne kadar yakıyor bu araba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamsheytani

kardeş hep merak etmişimdir harbiden ne kadar yakıyor bu araba?
    Biraz piyizli yakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asonas

Biraz piyizli yakıyor

Alıntıları Göster
    km de 25-30 ykr arası şehir içi devrinde kullanırsan ;)

şehir dışı 15-20 ykr arası yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di@BLO -- 1 Aralık 2005, 23:40:00 >
  • quote:

km de 25-30 ykr arası şehir içi devrinde kullanırsan ;)

şehir dışı 15-20 ykr arası yakıyor.

Alıntıları Göster
    araba yalnız güzel temiz ben olsam aldığımda spoyleri sökerdim tabi zevk meselesi ama pek iyi görünmüyor.Ama motor almayı düşünmesem bu arabayı alırdım kawasaki zx 14 düşünüyorumda söylemesi ayıptırr

• quote:

araba yalnız güzel temiz ben olsam aldığımda spoyleri sökerdim tabi zevk meselesi ama pek iyi görünmüyor.Ama motor almayı düşünmesem bu arabayı alırdım kawasaki zx 14 düşünüyorumda söylemesi ayıptırr

Alıntıları Göster
    tuttunuz bi spoylerin yakasından ne güzel durmuş işte...tabiki zevk meselesi ama araba gerçekten çok diri ve temiz duruyor.kardeş ayıptır sorması bunu satıp ne almayı düşünüyosun?

• quote:

tuttunuz bi spoylerin yakasından ne güzel durmuş işte...tabiki zevk meselesi ama araba gerçekten çok diri ve temiz duruyor.kardeş ayıptır sorması bunu satıp ne almayı düşünüyosun?

Alıntıları Göster
    Yaw o değil arabayı canlı görmek gerek burdan güzel görünüyor ama çizik çarık çıkabilir göze batabilir.Motorada bakmak ve iç aksamı kontrol etmek gerek.
    Araba alıyoruz ev alır gibi hatta evden çok müfredata bakıyoruz

• quote:

Alıntıları Göster
    valla param olsa hiç düşünmem alırım bu arabayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhankk_fb

valla param olsa hiç düşünmem alırım bu arabayı

Alıntıları Göster
    Abi bişey gördüm ben bir broadway ile flash var onlarda modifiyeli kesin senin bu arabalarda egzosda aynı çünki

• quote:

Abi bişey gördüm ben bir broadway ile flash var onlarda modifiyeli kesin senin bu arabalarda egzosda aynı çünki

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Baracuda

onlar arkadaşın arabası broadwaydaki egzos la bendeki aynı değil bende remus egzos var burnu havaya bakıyo o ise düz

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Baracuda

onlar arkadaşın arabası broadwaydaki egzos la bendeki aynı değil bende remus egzos var burnu havaya bakıyo o ise düz

Alıntıları Göster
    arkadaşlar arabayı aldığımdan beri düzenli olarak 8000 km de bir ki normali 15000 kmde birdir. servise götürüyorum yürüyen aksam motor vs hiç bir problem yok arabada isteyen istediği servise gösterir satma nedenim ise 325 veya m3 alacağım bundan sonra paraya sıkıştımda biraz bu aralar o yüzden yoksa satmam o kadar seviyorumki arabamı umarım alacak kişide benim gibi ilgi gösterir. vizesi yeni yapıldı arabanın hiçbir sorunu yok isteyen görür izmirde

• quote:

arkadaşlar arabayı aldığımdan beri düzenli olarak 8000 km de bir ki normali 15000 kmde birdir. servise götürüyorum yürüyen aksam motor vs hiç bir problem yok arabada isteyen istediği servise gösterir satma nedenim ise 325 veya m3 alacağım bundan sonra paraya sıkıştımda biraz bu aralar o yüzden yoksa satmam o kadar seviyorumki arabamı umarım alacak kişide benim gibi ilgi gösterir. vizesi yeni yapıldı arabanın hiçbir sorunu yok isteyen görür izmirde

Alıntıları Göster
    İnşallah sitediğin fiyata satarsın...

Ama sana bir kendimce fikir söyleyeyim daha hızlı satmak istersen kanadı,ve şeffaf stopları sök, veya kanadı söküp isteyene orjinal farlarını veririm de çünkü aracın orjinal olması değerini arttırıyor, herkes o aracı senin gibi istemez daha dar bir alıcı profiline hitab ediyorsun şu an

Fiyat bana biraz fazla geldi yanlız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 2 Aralık 2005, 2:02:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: antiochos

İnşallah sitediğin fiyata satarsın...

Ama sana bir kendimce fikir söyleyeyim daha hızlı satmak istersen kanadı,ve şeffaf stopları sök, veya kanadı söküp isteyene orjinal farlarını veririm de çünkü aracın orjinal olması değerini arttırıyor, herkes o aracı senin gibi istemez daha dar bir alıcı profiline hitab ediyorsun şu an

Fiyat bana biraz fazla geldi yanlız...

Alıntıları Göster
    yakıt olayı çok önemli bu devirde araban gerçekten güzel görünüyor umarım istediğin fiyata satarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: mikroanaliz

yakıt olayı çok önemli bu devirde araban gerçekten güzel görünüyor umarım istediğin fiyata satarsın

Alıntıları Göster
    kanadı çıkardım en kısa zmanda çekeceğim fotoları
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.