Şimdi Ara

[SATILIK][99 TL OLDU] ORİJİNAL SONY SMARTBAND™ SWR10 AKILLI BİLEKLİK SIFIR AYARINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Elazığ İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [SATILIK][99 TL OLDU] ORİJİNAL SONY SMARTBAND™ SWR10 AKILLI BİLEKLİK SIFIR AYARINDA
    Arkadaşlar herkese merhaba.
    İhtiyaç fazlası olan SmartBand™ SWR10 akıllı bilekliğimi satıyorum. Daha önceki ilanda 140 liraya koydum ürünü ama şuan 110 lira. Aciliyeti olduğu için satıyorum.

Ürünü 11 ay önce hepsiburada.com'dan satın aldım. Ürün Sony Türkiye resmi garantilidir.

=== Ürün Özellikleri ===

* 50 Dakikada tam şarj olur. 5 günlük kullanım ömrü sunar.
    * Su geçirmezdir. Rahatlıkla su altında kullanabilirsiniz.
    * Android işletim sistemine sahip tüm telefonlarda çalışmaktadır.
    * Telefonun titreşim özelliğini ve sesini kapatırsınız, tüm bildirimleri bileklik ile kolunuzda hissedersiniz.
    * Adım sayma özelliği ile günlük aktivitenizi izlersiniz.
    * Telefon üzerinde alarm kurduğunuzda uyanma saati geldiğinde bilek titreşimi yaparak sizi uyandırır.
    * Gece ve gündüz olmak üzere 2 ayrı mod mevcuttur.
    * 3'lü led ile bildirim özelliği vardır.
    * TELEFONDAN 6 METRE UZAKLAŞTIĞINIZDA HIZLI HIZLI TİTREYEREK TELEFONU BİR YERDE UNUTMANIZI ENGELLER.
    * BİLEKLİĞİ KULLANARAK CEP TELEFONUNU CEBİNİZDEN ÇIKARMADAN MÜZİĞİ DEĞİŞTİRMENİZİ SAĞLAYACAK ÖZELLİĞE SAHİPTİR.
    * EVİN İÇERİSİNDE TELEFONU KAYBETTİĞİNİZDE BİLEKLİK ÜZERİNDEN TELEFONA UYARI GÖNDERİP TELEFONU BULMANIZI SAĞLAR.
    * Ürünün garantisi devam etmektedir. Sony Türkiye garantilidir, paralel ithalat değildir.
    * Tüm belgeleri ve faturası mevcuttur.
    * Yedek bilekliği, orjinal şarj kablosu ve çok şık orjinal kutusu mevcuttur.
    * Ürün herhangi bir USB çıkışından ( Pc yada Usb adaptör ) kolaylıkla şarj edilebilir.

=> Ürün orjinal Sony'dir. Ürünü kullanabilmek için Play store'dan Sony Smart Connect™ uygulamasını indirmelisiniz.
    => Ürün Bluetooth Low Energy teknolojisine sahip olduğu için telefonunuzun batarya ömrünü etkilemez.
    => Android 4.0 üzeri sürüme sahip tüm Android cihazlar ile gayet uyumlu çalışır.
    => Kolda çok şık duran bir ürün, son derece dikkat çekiyor.

Ürün ile ilgili aklıma gelen tüm özellikleri yazdım. Ürünü sadece spor yaparken kullandım. Sıfırdan farksızdır. Kozmetik olarak hiç bir sıkıntısı olmayan, dört dörtlük bir üründür.

Sormak istediğiniz bir şey olursa pm atabilirsiniz. En kısa sürede geri dönüş yapılacaktır.

Ürün resimleri :https://drive.google.com/folderview?id=0B07U45xGiuHJRGxCWG5EMHBDeTA&usp=sharing

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 99 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 19 Mart 2016 Satıldığı Şehir : Elazığ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil satılık. Konu günceldir.
  • Güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son fiyat 99 liradır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.