Şimdi Ara

SATILIK ACCOUNT - BURNING LEGION ALLIANCE - 3 ADET 80 CHAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle söylemem gereken Account umu oyunu bilen bir arkadaşa satmak istiyorum. Bunun nedeni aşağıda yazan şeylerin ne kadar zor elde edildiğini reputationların ne kadar zor exalted yapıldığını vs. bilen ve bu charlarda çok fazla emek olduğunu görebilecek birileri olsun istiyorum.
    Yani aşağıda yazanların çok kıymetli olduğunu anlayan bir arkadaş olsunki aynı dilden konuşabilelim.

Server : BURNING LEGION - ALLIANCE
    Gizli Soru : Mevcut (Şifre değiştirmek istediğinizde lazım olacak.)
    Oyunu Tüm Paketleri (3 Paket)ile vereceğim. (orjinal kutusunda ve sıfır ayarında sadece 1 kez kullanıldılar.)

ÖNEMLİ BİR AYRICALIK OLARAK ACCOUNTA AIT BIR AUTHENTICATOR MEVCUT (YURTDISINDAN GETIRTTIM.)
    DOLAYISIYLA % 100 HACK KORUMASINIDA SATIN ALMIS OLACAKSINIZ.

BURADA YAZAMADIĞIM PEK ÇOK ARTIYI, CHARLARI WOW ARMORY VE BE.IMBA.HU DAN INCELEYEREK GOREBILIRSINIZ...

LEVEL 80 SHAMAN (DRAENEI) ( Nick : Scarbish )

RESTO talent için Full End Game itemler mevcut. (ulduar 25 yapmaktadır.)
    Sons Of Hodir ve birçok Reputation Exalted durumda.(Sons Of Hodir : Item enc`i için çok önemli bir Reputation.)
    Dual Spec açık.
    Off Spec Enchancement nerdeyse Full End Game itemler mevcut.
    5 Adet meslek (Engineering - Mining - Fishing - Cooking - First Aid) en üst düzey olan 450 skill puanındadır. (Mesleklerin hepsinin bütün receipleri mevcuttur.)
    Kara ve hava Epic Mountları vardır. Uçan 3 çeşit Mount mevcut Gyrhpon - Drake (Ejderha) - Engineer Mountu (Helikopter tarzı birşey) (Northrend uçuşu açıktır.)
    Bütün Gemler ve item Enc`leri oyunun en iyileridir. (arada ezik gem yada enc mevcut değildir.)
    Fishing için Epic Olta mevcuttur...(Kaulak Exalted)

LEVEL 80 HUNTER (NIGHT ELF) ( Nick : Scardish )
    Dual Spec açıktır.
    Main Spec PVE amaçlıdır ve itemleri Nax 25 ve Malygostandır. (yani Ulduar 25 yapabilecek konumdadır.)
    Off Spec PVP amaçlı olup 3 adet Hatefull (epic) set mevcuttur.
    Chardaki her itemde kullanılan gem ve enc ler oyundaki en iyilerdir.
    Kara ve Hava epic mountlar mevcuttur. (Northrend uçuşu açıktır.)
    5 Adet meslek (Alchemy - Herbalism - Fishing - Cooking - First Aid) en üst düzey olan 450 skill puanındadır. (Mesleklerin hepsinin bütün receipleri mevcuttur.)
    Sons Of Hodir ve birçok Reputation Exalted durumda. (Sons Of Hodir : Item enc`i için çok önemli bir Reputation.)

LEVEL 80 ROGUE (HUMAN) ( Nick : Scarmish )
    Dual spec açıktır.
    Main SPec COMBAT olup PVE amaçlıdır ve item düzeyi Nax 25 ve Nax 10 dur. (Yani Malygos ve Ulduar 10 yapar durumdadır.)
    Off Spec Sub olup ayrıca PVP set yoktur. Fakat PVE setin getirdiği AP ve Crit fazlasıyla çok daha kolay PVP yapılmaktadır. (Birkaç parça PVP seti olmasına rağmen ben kullanmamaktayım.)
    Kara ve Hava epic Mountları vardır. (Gryhpon - Drake (ejderha) mevcut.)
    5 Adet meslek (Leatherworking - Skinning - Fishing - Cooking - First Aid) en üst düzey olan 450 skill puanındadır. (Mesleklerin hepsinin bütün receipleri mevcuttur.)
    Bütün Gemler ve item Enc`leri oyunun en iyileridir. (arada ezik gem yada enc mevcut değildir.)
    Elindeki silahların her ikisindede Berserker Enc mevcut (ben yaptığımda 4000g ye mal olmuştu.)
    Off Spec için daggerlar encli vaziyettedir.
    Sons Of Hodir ve birçok Reputation Exalted durumda.(Sons Of Hodir : Item enc`i için çok önemli bir Reputation.)

BANA ULAŞABILECEGINIZ MAIL ADRESI TUNCKK@HOTMAIL.COM

DUSUNDUGUM SATIS FIYATI 1200 TL

• ulduar 25 man yapmaktadır demissin tek flame leviathanı kesmissin
    yanında authenticator vermen güzel de kimse 2 alt charı var die naxxramas gearlı birine 1.2 milyar vercegini sanmıyorum
  • ohannes 1.200

usta bu acc. bu kadara mümkünatı yok kimse almaz...
    makul bir fiyata koy dicem ama çok fazla karakter var ..
  • abi adam kasmış türk standartına göre fazla istemiş o ayrı yani ebyadan falan satsan daha başarılı olursun burda max 500e gider account..adam emek vermiş bayağ
  • harbiden arkadas doğru söylüyo alt charlar var die kimse o kadar para vermez.
  • Eskiden titleli charlar para ederdi (GM HW vs..) sonra arena sezon wepliler son zamanlarda BT droplular biraz değerliydi şimdiyse karakter+gear= çöp. Böyle bir charın değeri 1000 + ytl kesinlikle ama gel gelelim blizzard içine s... oyunun ne değeri kaldı nede anlamı. Hayırlı satışlar umarım anlayan biri çıkar alır.
  • Burdan satmam zor bu fiyata. Yurt disina satmaya calis. Western Union ile halletmeye calis. Paypal ile odemeler skat oluyor bazan. Adamlar parayi yolluyorlar bir hafta sonra falan cekiyorlar. Ama bu parayi verebilecek bir suru adam var eu da _:D
  • Arkadaşlar hepinize görüşlerinizi yazdığınız ve yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim öncelikle.
    Belirtmem gereken şey şudurki WOW u ilk çıktığı günden beri oynayan biri olarak artık sıkıldım, oyunu bırakmayı duüşünüyorum.
    Acc yi satmak istememin nedeni ihtiyaç değil belirttiğim gibi oyunu bırakıyor olmam. Bu nedenle satış konusunda herhangi bir aciliyet sözkonusu değil.
    Olurda, WOW u bilerek ve anlayarak oynayan biri çıkarsa diye burayada koydum ilanı. Yoksa bu acc yi; oyunu, hikayeyi, mantığı bilmeden oynayan (bence oynadığını sanan) kişilere satmaya çalışmam bile...
    Değeri konusuna gelince yazdıklarınıza tamamen katılıyorum, bu fiyata çok zor satılır. Fakat 1200 etmez diyenlerede sizde WOW u körü körüne oynuyorsunuz derim. Char 80 olup 2 defada nax yaptımmı WOW oyuncusuyum diyenlerdensiniz derim.
    Tekrardan ilgi ve alakanıza teşekkür ederim...
  • 1200 nedir abi ahaha ben bundan 3 4 kat iyi accountu anca 700'e satabildim. shamanın meslekler berbat o gear seviyesini guildi olan adam 3 haftada yapıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.