Şimdi Ara

Satılık Acer s232hl - 23' LED Monitör (250TL) + 17' Samsung BW Siyah CRT monitör yanında hediyedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün Acer s232hl 23" Led monitör. Yaklaşık 2 yıl önce Hepsiburada'dan aldım. Ürünün teknik özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz. Fiyat : 250 TL

Kozmetik puanı : 9/10

Display Type TFT active matrix
    Diagonal Size23 in
    Aspect Ratio Widescreen
    Native Resolution 1080p 1920 x 1080 at 60 Hz
    Brightness 250 cd/m2
    Image Contrast Ratio 12000000:1 (dynamic)
    Color Support 16.7 million colors
    Response Time 2 ms
    Vertical Refresh Rate 75 Hz
    Horizontal Viewing Angle 176
    Vertical Viewing Angle 170
    Backlight Technology WLED backlight
    Features HDCP
    ColorGlossy black
    Dimensions (WxDxH) 21.4 in x 6.5 in x 15.4 in Weight 6.6 lbs
    Input Interfaces DVI-D, HDMI,VGA
    Microsoft Certifications Compatible with Windows 7
    Power Voltage Required AC 120/230 V
    Power Consumption Operational 26 Watt
    Power Consumption Stand by / Sleep

Resimler temsilidir

Satılık Acer s232hl - 23' LED Monitör (250TL) + 17' Samsung BW Siyah CRT monitör yanında hediyedir

Ürünün artıları :

Çok ince ve piano black şık tasarım. Adaptörle çalışıyor olması ve bu yüzden sadece 25Watt elektirik çekiyor. Tek tuşla 5 farklı ekran ışık ayarı (oyun,internet,ekonomi vs.) Çeşitli, kalibrasyon seçenekleri. Ayrıca ürünün orjinal kutusu, kitapçık ve cd leri ve akseeuarları tarafımdan saklanmıştır. Kutu köpüklerine varıncaya kadar. Alıcıya full kutulu verilecektir. Ayrıca çok temiz ve ev ortamında kullanılmış olup kozmetik puanı 9/10 ' dur.

Ürünün eksileri :

Bir adet ölü pixel veya ben öyle olduğunu zannediyorum!.. Hikayesi : İlk aldığımda paketi açıp kurduğum andan itibaren ekranın tam ortasında sadece beyaz ve sarı gibi çok açık renklerde gözüken 1 pixel boyutunda bir siyah noktacık vardı. Hepsiburada ve acer servisi olmak üzere her yere telefon açtım fakat bana garanti kapsamında en az yanyana 2 adet ölü pixel olması gerektiği ve bu yüzden ürünü değiştiremeyeceklerini söyledirler. Her ne kadar bu duruma sinir olsamda mecburen monitörü kullanmak zorunda kaldım. İşin ilginç tarafı, eski LCD monitörümde de ölü pixel vardı fakat beyaz ve monitör kapalı iken ve her türlü görüntüde kendini gösteriyordu. Ben bunun ölü pixel olup olmadığını açıkçası bilmiyorum. Dediğim gibi sadece beyaz renkte ortaya çıkıyor çünkü siyah bir noktacık. Bilgisayar kapalı iken veya film izlerken kesinlikle gözükmüyor. Ben monitörün fabrikada montaj sırasında ekran arasında toz kalmış olabileceğini bile düşündüm açıkçası. Fakat ne yaptıysam bu siyah noktacığı gideremedim. Zamanla insanın gözü alışıyor. Bu şekilde 2 yıl ürünü sorunsuzca kullandım. Başka hiç bir problem yaşatmadı.

Yanında Bedava Hediyesi

Samsung 17" BW Siyah CRT monitör. Hiçbir problemi yoktur.

Tercihen satış notları: Ürünü istanbul içi elden teslim satmak tercihimdir. Gelip evden almanız rica olunur zira yanında CRT monitörde var. Ev şişli/nişantaşındadır. Fakat arzu eden alıcı arkadaşa kargo ile tüm şehirlere gönderilebilir. Kargo fiyatı alıcıya aittir. Pazarlık etmeyelim fiyat kanımca çok uygundur. Teklifleri PM yoluyla yapalım. İsteyen arkadaşa telefon numaram verilecektir. Ve en önemlisi gereksiz yorumlardan kaçınalım.

TAKAS : Tercihen faturalı ve garantisi devam eden 24" ve üstü LED monitörler ile üstüne fark verilerek takas olabilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pozimod -- 18 Aralık 2012; 8:16:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İlan günceldir.. satışa devam..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.