Arkadaslar suan elimde sadece 2 aylık ve 10 ay kalan garantili ericsson r520m var. cok temiz telefon. motorola c350 alacagım icin satmak durumundayım. ozellikleri temiz r520m 10 aylık garanti (faturalı) data cable orjinal kutusu dahil. gprs de suana kadar uretilmis en hızlı telefon
130 milyondan acıyorum arttırmayı. eger kesin almak istiyorsanız. icq den de irtibata gecebilirsiniz bana : icq 28868115
istanbuldanım
telefonda bir sorun yoksa ve faturalı ise hemen peşin 90milyon veririm kabloyu istemiyorum.
telefon temiz ve faturalı. saglamlık ve garanti konusunda hicbir terettut icinde kalamyın ama cable sız satarsam bile cable benım daha sonra isime hic yaramıyacak. bundan dolayı. cable ile birlikte satacam. ve baslangıc az oncede dedıgım gibi 130 milyon.
az once pmde attim ama fiyat 130 tek ise kalsin cok fazla...
tel icin bi firma ile anlastım 130 verecekler ama onlardan bi tel almam sartıyla ve o telde suan ellerınde yokmus onu bekliyemem
eger isteyen varsa 100 e bırakıcam en son bu arada 2 yıllık garantili 1 yıl deıl
abi bi 10 ay garantili diyosun bi 1 yıl bi 2 yıl...
bi 130 milyondana cik artirmaya cikariyorum diyorsun sonra 100e bırakırım diyorsun...
senin isi anlamadım gitti... :)
abi bi 10 ay garantili diyosun bi 1 yıl bi 2 yıl...
bi 130 milyondana cik artirmaya cikariyorum diyorsun sonra 100e bırakırım diyorsun...
garanti olayı; ben 1 yıl garantili biliyordum fakat 2 yıl garantili imis.
satıs olayı; 130 veren vardı ama takas yapacaktık ama takas yapacagım tel suan ellerinde yokmus. yani beklemem gerekecek. ama benım bekliyecek zamanım yok. 30 eksık olsun cabuk olsun diye 100 e verecegım almak isteyenler icq me gelsinler icq: 28868115
fiyat 100 ise uygun istanbuldan alıcı olabilirim
evt 100 milyona bole bi, tel hicbir yerde bulamazsın bende ist dayım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme