Şimdi Ara

Satılık Açılmamış Optimum Whey Double Chocolate (5 lbs)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Diğer
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Yaza girerken satın almıştım ama bir türlü spora başlamaya fırsat bulamadım. Aynı alındığı şekliyle duruyor. Kapağının koruma bandı dahi açılmadı.

Son kullanma tarihi Kasım 2016.

Fiyat: 150 (bu fiyata bile pazarlık yapmak isteyen varsa lütfen beni rahatsız etmesin, ayna karşısında kendi kendine yapsın pazarlığını)

Kargo: Alıcıya ait (PTT Kargo)

Ödeme: Enpara

Satılık Açılmamış Optimum Whey Double Chocolate (5 lbs) Satılık Açılmamış Optimum Whey Double Chocolate (5 lbs)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telet abi -- 24 Eylül 2015; 7:24:21 >

• Fiyat güzel hocam :) Kargo da maks 14 lira tutar.
  • Çok etkili üründür 3 ayda bir kullanıyorum.. Protein olarak tavsiye ederim ayrıca tadı harikadır baymaz..

Fiyatı makul hayırlı satışlar hocam..

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Moruk spora başlamadan protein tozu almak nedir:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Fiyat Süper Gerçekten Hayırlı Satışlar. Size tavsiyem pazarlık için mesaj atanlara hiç cevap yazmayın bırakın kendi hallerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdatalay

Moruk spora başlamadan protein tozu almak nedir:)

Sorma hocam, salona da 4 aylık üye olmuştum. O ara yoğundum sonra da bir türlü başlayamadım. En azından protein tozu çıksın elimden, üyeliğe zaten 400 lira gömdük :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CT Fletcher

Hocam Fiyat Süper Gerçekten Hayırlı Satışlar. Size tavsiyem pazarlık için mesaj atanlara hiç cevap yazmayın bırakın kendi hallerine

Kimsenin hakkını yemeyeyim şimdi hiç pazarlık etmek için yazan olmadı. Zaten yazan olsa alacağı cevap pek düz de olmaz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.