Bildirim
Hardline Whey 3 Matrix 2300 Gr
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Alacağın fiyata bağlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lordmuzzy12
Alacağın fiyata bağlı
bütçem 180lira hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: LillemaN
quote:
Alacağın fiyata bağlı
bütçem 180lira hocam
Hardline 180 etmez 180 e hardline ayarinda whey + bcaa alirsin
quote:
quote:
quote:
Alacağın fiyata bağlı
bütçem 180lira hocam
Hardline 180 etmez 180 e hardline ayarinda whey + bcaa alirsin
aklımda olan şu;http://www.hardlinenutrition.com/PROTEINLER,LA_202-2/WHEY-3-MATRIX-2300GR,PR-145.html
bunu önermiyormusunuz?
-
Urun 140 150 olsa iyi ama 190 etmez ben sana link atarım özelden o urunlere bakarsın millet 190 a optimum scivation ultimate fln alıyor hardline bunlarin yaninda o parayı etmez
lezzeti en iyi protein tozu -
Bugun birkaç mağazaya gittim.Kimse satmiyor bunlari.Yine internete kaldik
Peşin para alacaksan N11 VEYA sanalpazar üzerinden almanı tavsiye ediyorum , şuan iş bankasının 200 tl üzerine 33 tl kampanyası var onu kullanarak 170 tl gold whey alabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ReLaX_35_ -- 15 Haziran 2015; 17:30:38 > -
Urun iyi de çok sivilce yapıyor,sizdede oylemi? Karaciğer testi yaptırıp gerekirse tüm supplamentleri kesebilirim sonuca gore..
quote:
Orijinalden alıntı: farukaan
Urun iyi de çok sivilce yapıyor,sizdede oylemi? Karaciğer testi yaptırıp gerekirse tüm supplamentleri kesebilirim sonuca gore..
Sivilce mi yapiyor harbi
Illa bi b. cikicak
Ben kullanıyorum tadı güzel karısımı falan iyi .
Sivilcede yapmadı protein miktarını artırmak ıcın alabilirsin .Mucize bekleme yani suan yedigin yemege hergun 30 gram protein fazla alırsanda olur -
Ben ve abim kullanıyoruz bi değişiklik olmadı sen bi araştır hocam bide az su içiyosundur belki -
quote:
Orijinalden alıntı: mrkb
Ben ve abim kullanıyoruz bi değişiklik olmadı sen bi araştır hocam bide az su içiyosundur belki
Aynen hocam..su cok onemli..mümkün olduğunca içmeye calissamda 3-4 litreyi gecemiyorum..Bu sefer karaciğer yoruluyor yaglanıyor..yağla bas edemeyince beyine isyan bayrağını açıyor ben napayim bu kadar yağı aciyin bana diyor,beyinde haklisin kardeşim dur şimdi ben halledicem deyip cilt altındaki yağ bezlerine atın ulen bu yağları dışarı diyor.. Yağ bezleri beyinden tirsip bi anda yağı dışarı atmaya çalışınca al sana bi ton sivilce...Evet durum aynen böyle oluyor beyler. ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukaan -- 16 Haziran 2015; 16:54:53 >
başlıkta belirttiğim ürünü aldım arkadaşlar çileklisni tadıda gayet iyi kullanıyorum bakalım neler olacak -
quote:
başlıkta belirttiğim ürünü aldım arkadaşlar çileklisni tadıda gayet iyi kullanıyorum bakalım neler olacak
Memnun kaldın mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: The BlackMamba 24
quote:
başlıkta belirttiğim ürünü aldım arkadaşlar çileklisni tadıda gayet iyi kullanıyorum bakalım neler olacak
Memnun kaldın mı?
hocam bi ara bıraktım 3 hafta kadar. 2 gun once tekrar başladım erken olduğunu düşündüğüm için ara vermiştim. şimdi kullanıyorum bir sıkıntı yok.spora başlayalıda çok olmadıgı için tam olarak etkisini gördüm diyemem.ilerleyen zamanlarda olur sanırım. eğer illaki alacaksan çilekli al derim kakaolunun tadı kötü
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X