Şimdi Ara

Satılık Adidas Adizero Pro 4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hatta sen öyle diyince sen zahmet etme diye ben araştırdım.
    59.99 $ a dediğin site
    http://www.eastbay.com/product/model:152355/sku:341427/#sku=341427&size=07.0

şimdi ilk olarak ayakkabının Amerika satış fiyatının 110 $ dolar olduğunu görmüş olman lazım indirime girmiş.yani 200 tl Amerika fiyatı.Bu durumda Türkiye'de 250 tl olmasına şaşırmana anlam veremedim.İkincisi bu ayakkabının eastbay dan Türkiye'ye kargo ücreti en az 20-30 $ dır.Toplarsan 80-90$ fiyat çıkarki ben 120 tl ye vereceğimi söylediğim için daha ucuza satmış oluyorum.Üstelik ordan sipariş ettiğin ayakkabı en az 10-15 günde gelecek.Üçüncüsü eastay eğer USPS yani Amerikan Posta servisi ile yollamıyorda Fedex-DHL-UPS gibi özel kargo firmaları ile yolluyorsa gümrüğe takılıp 1 ayakkabı parasıda gümrük masrafı çıkarmayacağının garantisi yok. İlan altına mesaj yazarken lütfen bütün kriterleri dikkate alınız.Araştırmadan Patagonyada 10 lira sen neden 20 liraya satıyorsunuz demeyiniz.

Burda da Türkiye'de tek bir yerde bulabildim fiyat olarak.Aynı model farklı renk.Ne yazıkki stokta yok ama.Fiyatına dikkat çekmek isterim..

http://www.kaptanspor.com.tr/ADIZERO-PRO-4,PR-169976.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.ustuner -- 22 Temmuz 2012; 20:55:27 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaşlar ilan günceldir ve fiyatı yine kırıyorum.Beklemesin artık.Daha önce bana teklif edilmişti ve kabul etmemiştim bu fiyatı..

100 Tl ( kargo alıcıya ait)..Cidden çok komik bir rakam bu ayakkabı için.

• 100tl ye alabilirimm
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem355

100tl ye alabilirimm

Pm den iletişime geçerseniz satış işini hallederiz hocam..

• quote:

Orijinalden alıntı: 1984

quote:

Orijinalden alıntı: huseyin1982

quote:

Orijinalden alıntı: sél@h@ttin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sél@h@ttin

40-41 olsa zorla alırdım...

:) ayakkabı fena birşey. yarım numara büyük olsaydı sadece ayağımda görebilirdiniz :)

Bu ayakkabıdan çok daha iyilerini ayağımda başkalarınada gösterdim...

Cevabı hava atmak olarak mı algıladın anlamadım.Benim bahsettiğim şey yarım numara büyük olsa kesinlikle satmayacağımdı.

aynen öyle anlamış, çoluk çocuk dolu mekan..

haklısın çoluk çocuk dolu mekan..

• Adidas kalıbım EU da 45.5 US de 11 bana olur mu acaba? Ve başka rengi var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScienceTR

Adidas kalıbım EU da 45.5 US de 11 bana olur mu acaba? Ve başka rengi var mıdır?

Hocam koşu ayakkabısı olduğu için ürünün kalıbı muhtemelen sizin ayağınıza olacaktır. Renk hususuna gelince bende sizin gibi tüketiciyim :) aldım ayağıma küçük geldi onun için satıyorum ve inanın bana 100 tl ye o kadar komikki bu ayakkabı giydiğinizde hafifliğinden anlayacaksınız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScienceTR

Adidas kalıbım EU da 45.5 US de 11 bana olur mu acaba? Ve başka rengi var mıdır?

Hocam koşu ayakkabısı olduğu için ürünün kalıbı muhtemelen sizin ayağınıza olacaktır. Renk hususuna gelince bende sizin gibi tüketiciyim :) aldım ayağıma küçük geldi onun için satıyorum ve inanın bana 100 tl ye o kadar komikki bu ayakkabı giydiğinizde hafifliğinden anlayacaksınız.

Hocam gerçekten farklı renk seçeneği olsa alacaktım [sm=icon_smile_disapprove.gif
  • Ürün tarafimdan alındı... Hesselbach ;))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo yolda şuanda. Güzel bir alışverişti.Teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.