Şimdi Ara

SATILIK AGP-8X ATİ 9250 EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
4
Favori
3.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    AGP-8X ATİ 9250 EKRAN KARTI
    Ekran kartı sorunsuz çalışmaktadır, temizdir.
    İstanbul içi elden, diğer illere kutulanıp kargo ile gönderilir.
    Fiyat: 25tl. son.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PiRaMit61 -- 30 Temmuz 2012; 21:38:33 >

• hayırlı satışlar hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend 61

hayırlı satışlar hocam

Teşekkürler saol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benchmarklarda Gtx560ti ile başabaş giden bir kart...
    şaka biyana iyi satışlar

• Basbasa gitmesede ikiside ekrana goruntu veriyormu sen ona bak

• haklısınız...
    Bu arada ben başabaş dedim, siz başbaşa demişsiniz. İkisi farklı şeyler. Benimki karşılaştırılan iki şeyin birbirine kesin ve ezici üstünlük sağlayamaması ve dolayasıyla sonuçların "başabaş" gelmesini anlatıyor. Ve sanırım at yarışlarından geçmiş bir kullanım. Sizin dediğiniz "başbaşa" ise karşılaştırmadan ziyade iki insanın bir araya gelmesi anlamındadır. "Akşam seninle başbaşa bir yemek yiyelim." cümlesinde olduğu gibi. Sıktıysam kusura bakmayın, yazmasam ölürdüm

• Akşam 23'te yat, gece kalk-yat, sabah 8'de bu kadar hata olur. Basabasta diyebilirdim
    Yinede hatırlatma için saol...
  • ahahahahahah muhabbete bak akşam akşam iyi güldüm ha , meğer ne dil anlatım öğretmenleri varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkitolki77

ahahahahahah muhabbete bak akşam akşam iyi güldüm ha , meğer ne dil anlatım öğretmenleri varmış

Birazda olsa seni eğlendirebildiysek ne mutlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkitolki77

ahahahahahah muhabbete bak akşam akşam iyi güldüm ha , meğer ne dil anlatım öğretmenleri varmış

Evet tam isabet bazı arkadaşlar beni tanır; forumun en genç edebiyat öğretmeniyim. Forumda takılmaya başaldığımda lisedeydim. Sonra 2010'da mı ne bu hesabı açtım üniversitedeyken. Nickimi de yakında değiştireceğim ve edebiyat öğretmenliğiyle ilgili bir şey olmasını istiyorum ama karar vermedim hala. Direkt "edebiyatçı" demek istemiyorum aslında. Öneriniz varsa alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: profxx

Forumda takılmaya başaldığımda lisedeydim.

Aslında sizinde biraz dil dersine ihtiyacınız var gibi gözüküyor...
  • aa öğrenmenin yaşı yok tabiki dil dersine ihtiyacım var ama size şunu söyleyeyim; üniversiteden hocamla geçenlerde face üzerinden görüşmüştük. adam bu işin profu ama yazdıklarını okumak için ter döküyodum resmen

"wevert hatyşirladuım sizxi" yazdı adam aynen ,
    "evet hatırladım sizi" yazacak aklınca ama klavye bambaşka. yoksa dil bilgisini yemiş içmiş saygıdeğer bir hocamdır. isim verip reklam yapmayalım şimdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münşi -- 29 Ağustos 2012; 2:07:04 >
  • Türk dil kurumu görmesin dava açar size söyliyim:-)saka bi yana sayenizde çok renkli bir ilan sayfası olmuş bide arada kaynayıp şu kart satılsa demeyin hemşerimin keyfine
  • Hiç sorma o kadar renkli olduki, ekran kartı satış sayfası değil sanki TRT4 edebiyat dersi sayfasına döndü mübarek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PiRaMit61

Hiç sorma o kadar renkli olduki, ekran kartı satış sayfası değil sanki TRT4 edebiyat dersi sayfasına döndü mübarek...

İnsanın dili sürçmeye dursun hemşerim:-)Şansına tam da edebiyatçıya denk geldi
  • +1
  • kardesim face hesabın warsa mert.tasci.22 ekle yoksa 05547557922 bi ara konusalım
  • HAYIRLI SATIŞLAR :) GÜZEL MUHABBETTE SATIŞ KAYNADI :)
  • Kolay gelsin,

İstanbul'un neresinden alabiliyoruz üsküdar'a yakinsaniz alalım :)

Sevgiler,

• Tarabya/Ferahevlerdeyim.. sağda- solda arkadaşlarım var, orta bir yerde elden verdirebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PiRaMit61 -- 20 Kasım 2014; 9:08:06 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.