Asus B650M vs Gigabyte B650M vs Asrock B650M
Arkadaşlar bu üçü arasında kaldım. R5 7600 işlemci ve DDR5 5600MHz RAM ile kullanacağım sizce hangisi daha uygun? Yardımcı olursanız teşekkür ederim.
Gördüğüm farklardan biri M.2 SSD yuvası ASUS'ta 5.0, Gigabyte'de 4.0. bu ne kadar fark eder?
Bugün sipariş vereceğim.
ASUS PRIME B650M-K AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400MHz Aura Sync mATX Anakart - Vatan Bilgisayar
GIGABYTE B650M DS3H AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400MHz (OC) M.2 Anakart - Vatan Bilgisayar
ASROCK B650M-HDV/M.2 AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200MHz (OC) M.2 Anakart - Vatan Bilgisayar
Gigabyte modellerinde secure boot sorunu olduğu söyleniyor bu modelde de var mı?
Asusta ise vram ısınıyor deniyor ne olduğunu bilmiyorum bu bir sorun çıkarır mı?
Asrock modeli alınır mı?
Teşekkür ederim.
Arkadaşlar Dark Daimond Pro modeli bir kasam var. Ön tarafında 3 adet 12cm arka tarafında ise 1 adet 12cm çıkış fanı bulunmakta. Kasanın ön tarafı akrilik cam tarzı bir yapısı var. Bu yapının yanında ise küçük ızgaralardan hava girişi sağlanıyor. Aşağı resmini ekledim. bilgisayarımın bulunduğu oda da klima yok ve yaz ayı malum sıcak hava. Hatta oturduğum yerde terliyorum diyebilirim sıcaklığı tahmin edin. Oyunlarda işlemcim 75-80 derece arası ekran kartım ise 72-77 derece arasında gidip geliyordu ve bende rahatsızdım. İşlemci için Thermal Grizzly Kryonaut aldım. Çok fark ettirmedi. Bende kasa hava almıyor herhalde diye yan kapağını açtım ve direkt olarak oyunlarda işlemcim 60-63 derece ekran kartım ise 69-72 derece arasına düştü. Şu an kapak açık şekilde kullanıyorum. Şimdi sormak istediklerim şunlar:
1. Yan kapağı açık kullanmak tozlanmayı hızlandırmak dışında ne gibi bir problem çıkarır?
2. Ön tarafı Full ızgaralı yeni bir kasa alsam. Aşağıya linkini bıraktım. Bu kasaya şu anki kasamın fanlarını da taksam ve önde 3 adet üstte 2 adet ve 1 adet arka fan olarak 6 fanlı bir kasa sistemi kursam şu anki sıcaklık değerlerini yakalayabilir miyim? Yoksa boşa masraf olacak. Teşekkür ederim.
Dark Guardian Pro 4x12cm ARGB LED Fanlı USB 3.0 Bilgisayar Fiyatı (hepsiburada.com)
RX6600 ile R5 1600AF Darboğaz yapar mı?
Arkadaşlar eskiden GTX1070 kullanıyordum. Forumdan satmıştım kartımı. Yeni bir kart almak istiyorum. 1080p Ultra ayar oyun için. Son çıkan oyunlarda +60 FPS alsam yeterli.
R5 1600 AF (
500w 85plus güç kaynağı
16gb DDR4 2400mhz olarak sistemim var. İşlemcim R5 2600 gücünde olarak geçiyor.
RX6600 almak istiyorum ancak bazı forumlarda darboğaz olacağı alınmaması gerektiği veya çok az olacağı alınabilir olacağı tartışılmış. Sizce almalı mıyım? Ya da bana hangi kartı önerirsiniz? Teşekkür ederim
Bu gerçek midir ? Gerçekte bunu kim yapabilir, bu nasıl bir vatan hainliğidir ya da sırf bir kişi zor duruma düşsün diye halk ve ülkeye ihanet etmektir.
Ekran Kartımın Özellikleri Kısılmış Gibi RX570
|
silinebilir konu yanlıs yere açıldı
|
MONDİAL 150 Z-ONE , BAJAJ DİSCOVER 150 F
|
Wanna Cry Virüsü
|
ANTIK PARALARDAN ANLIYANLAR ?
|
Meslek: Ziraat Mühendisi
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 802
İkinci El Bölümü Mesajları: 528
Konularının görüntülenme sayısı: 25.139 (Bu ay: 433)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 325 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El