Şimdi Ara

Ekran Kartımın Özellikleri Kısılmış Gibi RX570

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sapphire RX570 4 GB Nİtro+ kullanmaktayım. Ekran kartımın özellikleri olması gerekenden daha düşük. Bütün inceleme sitelerine baktım. Bir sürü test programı denedim.
    Çekirdek hızı 1350MHz olması gerekirken 1244 MHz. Yük altında da 1244, Boost olmuyor.
    5.489 TFLOPS olması gerekirken 5.078
    343.0 GFLOPS olması gerekirken 317.4
    42.88 GPixel/s olması gerekirken 39.8
    171.5 GTexel/s olması gerekirken 159.2
    Sanki fabrika çıkışlı ilk seri üretim RX570 gibi. Fotoğrafların hepsinde işaretledim.
    Sapphire Trixx programından çekirdek saatini 1350mhz ye çekip bilgisayarı yeniden başlatınca bilgisayar ekran kartı sürücüsünü görmüyor. İnternette izlediğim her videoda millet 1350mhz olarak kullanıyor. Kartın üstünde O.C. tuşu var onu aktive ettiğimde de çekirdek hızını değil bellek hızını 1750'den 1950'ye çıkarıyor ama asıl Nitro+ ın espirisi 1350mhz çekirdek saati zaten. Şuan resmen normal RX570 gibi kart kullanıyorum.

Ekran Kartımın Özellikleri Kısılmış Gibi RX570Ekran Kartımın Özellikleri Kısılmış Gibi RX570Ekran Kartımın Özellikleri Kısılmış Gibi RX570Ekran Kartımın Özellikleri Kısılmış Gibi RX570Ekran Kartımın Özellikleri Kısılmış Gibi RX570Ekran Kartımın Özellikleri Kısılmış Gibi RX570

• Kartın üzerinde bios switch var öteki tarafta çekip restart yap düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorleoneXT

Kartın üzerinde bios switch var öteki tarafta çekip restart yap düzelir
    Hocam öyle yapınca çekirdek hızını değil bellek hızını arttırıyor. Silent mod(1750 mhz bellek hızı) ve performans modu(1950 mhz bellek hızı) var o iki bios tuşu o. Çekirdek saati aynı kalıyor.
  • Techpowerup ta 1350mhz versiyon bir bios varsa onu flash layabilirsin, zaten 2 bios varmış switch i 2. ye getirip flash larsın.

Hynix bellekli versiyonda bios switch ile 2. bios belleği 2050mhz e çekiyormuş, snnkisi elpida, sıkıntı yaşamamak adına bios bakarken bellek adına da dikkat edersin.

Şurda nitro+ ile benzer tarz bir konusu olmuş :https://www.techpowerup.com/forums/threads/sapphire-nitro-rx570-4gb-dual-question-about-the-dual-vbios-do-you-have-to-flash-it-twice.254166/

• Bende pulse var 1340 da çalışıyor.1340a çek bi Res atacakmi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuvenDMRK

Techpowerup ta 1350mhz versiyon bir bios varsa onu flash layabilirsin, zaten 2 bios varmış switch i 2. ye getirip flash larsın.

Hynix bellekli versiyonda bios switch ile 2. bios belleği 2050mhz e çekiyormuş, snnkisi elpida, sıkıntı yaşamamak adına bios bakarken bellek adına da dikkat edersin.

Şurda nitro+ ile benzer tarz bir konusu olmuş :https://www.techpowerup.com/forums/threads/sapphire-nitro-rx570-4gb-dual-question-about-the-dual-vbios-do-you-have-to-flash-it-twice.254166/
    Hocam 1350mhz versiyon bios var ancak bütün yazılanları okudum bana biraz karışık gibi geldi. Bu konuda kendime güvenemiyorum ve kartı da bozmak istemiyorum. Başka çözümü yoksa böyle kullanacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: KEDJUU

Bende pulse var 1340 da çalışıyor.1340a çek bi Res atacakmi.
    Res atmıyor hocam. 1340 yada 1350'ye çekince bilgisayarı yeniden başlatıyorum ondan sonra bilgisayar sürücüyü görmüyor. AMD sürücüsünü yeniden yükleyin yazıyor. Sapphire Trixx programı ile yapıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.