Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK - AirTies 5650 VDSL Modem - ÜCRETSİZ KARGO Satın Al 5 Kasım 2018 19:53 1 1 SATILIK - AirTies 5650 VDSL Modem - ÜCRETSİZ KARGO Cihaz VDSL özellikli ve tüm internet servis sağlayıcılar ile uyumludur. Testlerini Türknet' te yaptım ve bağlantıda herhangi bir sorun yaşamadım. Ek olarak fotoğraflarda gördüğünüz gibi herhangi bir sararma vs. yoktur ve oldukça temizdir. İçi de dışı gibi tozsuz ve temizdir sizi temin ederim.Modemin işlemcisinin pasif soğutma ile temas ettiği bölgeye termal macun sürebilirim isteğiniz üzerine. Isı iletimi daha iyi olacağından ufak da olsa soğutma açısından bir fark yaratır diye düşünüyorum. Modemden kaynaklanan sorunlar yaşarsanız da paranızı iade edebilirim. Modemle birlikte verilecekler: Splitter x1 Ethernet kablosu x1 Telefon kablosu x1 12V 2A adaptör x1 Tüm VDSL modem markalarını deneyim etmeye çalışıyorum ve işim bittiğinde de bu Zyxel modeli gibi satışını yapıyorum. VDSL modemler hakkında aklınıza takılan bir şey olursa çekinmeden yazabilirsiniz, sorunuza olabildiğince objektif bir şekilde yanıt vermeye çalışırım. Elden satın almak isterseniz Fındıkzade-Kadıköy civarlarında buluşabiliriz. Eğer isterseniz kargo ile de gönderimini yapabilirim.(Nakliye ücretini ben karşılıyorum.) Tüm VDSL modem markalarını deneyim etmeye çalışıyorum ve işim bittiğinde de bu Zyxel modeli gibi satışını yapıyorum. VDSL modemler hakkında merak ettiğiniz bir şey olursa seve seve yardımcı olurum.(İhtiyaç duyabileceğiniz Telnet komutlarını vs. sizinle seve seve paylaşabilirim.) Belki merak edersiniz, modemin içindeki işlemci ise Broadcom' un ürettiği bir işlemci fakat modelini ne yazık ki bilmiyorum. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 160 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 19 Kasım 2018 Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASRock X470 Taichi AM4 Anakart + AMD Ryzen 7 2700 İşlemci 2700 TL SIFIR - Corsair VOID RGB ELITE Wireless Oyuncu Kulaklığı Sıfır ve Jelatinli - SPIDER-MAN PS4 Oyunu - 210 TL - Kargo Bedava SATILIK- Forza Horizon 3 Oyun Hesabı