Şimdi Ara

SATILIK - AirTies 5650 VDSL Modem - ÜCRETSİZ KARGO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK - AirTies 5650 VDSL Modem - ÜCRETSİZ KARGO
    Cihaz VDSL özellikli ve tüm internet servis sağlayıcılar ile uyumludur. Testlerini Türknet' te yaptım ve bağlantıda herhangi bir sorun yaşamadım. Ek olarak fotoğraflarda gördüğünüz gibi herhangi bir sararma vs. yoktur ve oldukça temizdir. İçi de dışı gibi tozsuz ve temizdir sizi temin ederim.

Modemin işlemcisinin pasif soğutma ile temas ettiği bölgeye termal macun sürebilirim isteğiniz üzerine. Isı iletimi daha iyi olacağından ufak da olsa soğutma açısından bir fark yaratır diye düşünüyorum.

Modemden kaynaklanan sorunlar yaşarsanız da paranızı iade edebilirim.

Modemle birlikte verilecekler:
    Splitter x1
    Ethernet kablosu x1
    Telefon kablosu x1
    12V 2A adaptör x1

Tüm VDSL modem markalarını deneyim etmeye çalışıyorum ve işim bittiğinde de bu Zyxel modeli gibi satışını yapıyorum. VDSL modemler hakkında aklınıza takılan bir şey olursa çekinmeden yazabilirsiniz, sorunuza olabildiğince objektif bir şekilde yanıt vermeye çalışırım.

Elden satın almak isterseniz Fındıkzade-Kadıköy civarlarında buluşabiliriz. Eğer isterseniz kargo ile de gönderimini yapabilirim.(Nakliye ücretini ben karşılıyorum.)

Tüm VDSL modem markalarını deneyim etmeye çalışıyorum ve işim bittiğinde de bu Zyxel modeli gibi satışını yapıyorum. VDSL modemler hakkında merak ettiğiniz bir şey olursa seve seve yardımcı olurum.(İhtiyaç duyabileceğiniz Telnet komutlarını vs. sizinle seve seve paylaşabilirim.) Belki merak edersiniz, modemin içindeki işlemci ise Broadcom' un ürettiği bir işlemci fakat modelini ne yazık ki bilmiyorum.
    SATILIK - AirTies 5650 VDSL Modem - ÜCRETSİZ KARGO SATILIK - AirTies 5650 VDSL Modem - ÜCRETSİZ KARGO SATILIK - AirTies 5650 VDSL Modem - ÜCRETSİZ KARGO
    SATILIK - AirTies 5650 VDSL Modem - ÜCRETSİZ KARGO

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 160 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 19 Kasım 2018 Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.