Bildirim
SATILIK AİRTİES RT-206 v2 WİRELESS MODEM 40 TL
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Konunun Etiketleri
Giriş
-
sıfırı kaç tl ? -
65-70 tl galiba. Neden sordunuz? ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
çekim gücü hakkında bilginiz var mı? birde arkadan çekilme fotoğraf ekler misiniz? bir araştırıyım belki alabilirim. -
Merak ettiğin nedir? Söylersen yardımcı olayım. Cihaz sorunsuz tek portlu wireless modem. ______________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: mucuk1981
Merak ettiğin nedir? Söylersen yardımcı olayım. Cihaz sorunsuz tek portlu wireless modem.
beni ilgilendiren bölüm çekim gücü ne kadar mesafe? rahat rahat girebilir miyim? bağlantı hızı? normal modem değil mi yani switchle ayrılan biri telefona biri buna takılanlardan hani... birde antenler değişir mi? evdekinin çekim gücü düşükte daha iyisini arıyorum -
Ben sorunsuz kullandım. Ama çok aman aman bi çekim gücü yok diyebilirim. Bahsettiğin tarzda modemler biraz pahalı oluyor. ______________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: mucuk1981
Ben sorunsuz kullandım. Ama çok aman aman bi çekim gücü yok diyebilirim. Bahsettiğin tarzda modemler biraz pahalı oluyor.
benim modem sadece 10-15 metre uzaklıkta hadi 20adım uzaklıkta ama 3diş bazen4diş çekiyor. tam verim alamadım henüz. tek anten var 3 dpi diye düşünüyorum ama çekim gücünde 5dpilik anteni var. yeni modem yerine en iyisi anten değiştirmek olacak.
teşekkür ederim senide meşgul ettim kusura bakma -
Yok önemli değil. ______________________________
-
20 lira kargo benden alırım hocam -
Sağol hocam düşünmüyorum. ______________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X