Şimdi Ara

[SATILIK] AK47 Vulcan FT (70 TL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
3.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlanda belirtilen skinleri satıyorum. Fiyatlarım market fiyatlarının %65-%75'i civarında. Toplu alımlarda ufak indirimlerim olur.

Envanter linkimi paylaştım, envanterim açık skinleri açıp görebilirsiniz oyun içerisinde. Skinlerin bazılarının üzerinde isim etiketi ve çıkartmalar var. İstediğinizi seçebilirsiniz alırken. Bilmeyen arkadaşlar için belirteyim isim etiketleri ve çıkartmalar istenildiği taktirde silah üzerinden sorunsuzca silinebiliyor.

Takas ile şu an için hiç bir şekilde ilgilenmiyorum.

Ödeme : İşbankası - Yapıkredi - Enpara havale/eft kabul ediyorum. Paypal kullanmıyorum. İsteyen arkadaşlara gittigidiyor üzerinden satış açabilirim ama skinleri siteye siz ödeme onayı verdikten sonra gönderirim, kredi kartı ile ödemek isteyen arkadaşlar için uygun olabilir. Gittigidiyor üzerinden açacağım satışlarda site komisyonu (%10) size aittir. (GG satışı, 100 lira ve üzeri miktarlar için geçerlidir)

Bazı fiyatlar :

AK47 Vulcan FT - 70 TL (Temiz görünümlüdür)
    AWP Graphite MW - 40 TL (Kendim kullandığım için normalde satmadığım bir skin, üzerinde değeri toplamda 65 TL olan 2 adet Katowice stickerı mevcut. Almak isteyen olursa market fiyatından satıyorum)

(Sadece belirtilen skinler satılıktır, envanterdeki diğer skinleri şu an satmıyorum)

AK47 Case Hardened MW -SATILDI
    AK47 Jaguar FT - SATILDI
    AWP Asiimov BS -SATILDI
    AWP Man-o-War MW - SATILDI
    Key fiyatı - 4.25 TL - STOK YOK (Minumum satış adeti: 5)
    AWP Lightning Strike FN - SATILDI
    AK47 Wasteland Rebel MW - SATILDI
    AWP Asiimov FT - SATILDI
    AWP Boom MW - SATILDI
    M4A1S Cyrex FN SATILDI
    M4A1S Cyrex MW SATILDI
    M4A1S Cyrex FT - SATILDI
    AWP Graphite FN - SATILDI
    AK47 Vulcan WW - SATILDI
    AK47 Case Hardened - SATILDI
    AK47 Jaguar FN SATILDI
    M4A4 Asiimov FT - SATILDI
    Stattrak M4A4 X-Ray MW - SATILDI
    AWP Asiimov WW - SATILDI (Görüntü olarak oldukça temizdir FT'ler gibi)
    Deagle Blaze FN SATILDI
    M9 Bayonet Doppler FN - SATILDI
    Stattrak AK47 Blue Laminate MW - SATILDI
    AWP Graphite MW - SATILDI

Envanter linki : http://steamcommunity.com/id/prelektro/inventory/

Steam profil : http://steamcommunity.com/profiles/76561198037602936

Lütfen steamden ekleyip ulaşacaksanız doğru profili eklediğinize emin olun. Hesabımda 300+ oyun var, CS:Go oyun saatim 450+ .

Referanslar :

Donanımhaber : Son 2 haftadır buradan CS:GO skini olarak 40-400 TL arası tek satışlarım oldu. Referans sayfamı inceleyebilirsiniz.

Steamtrades : http://www.steamtrades.com/user/Prelektro

Bunlar dışında internet üzerinde son 10 senedir farklı farklı bir çok site üzerinden ticaretim oldu. Referanslarımı yetersiz gören arkadaşlara gittigidiyor (150+ pozitif satışım var), reddit ve diğer bir kaç siteden yabancı ve yerli diğer referanslarımı da gösterebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prelektro -- 26 Şubat 2015; 17:51:44 >

• Seri ve güvenilir bir alışverişti. Arkadaşa teşekkür ediyorum. Parayı ilk ben yolladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elano_Blumer

Seri ve güvenilir bir alışverişti. Arkadaşa teşekkür ediyorum. Parayı ilk ben yolladım.
    Asiimovlar, Elano_Blumer nickli arkadaşa satılmıştır. Hızlı alışveriş için teşekkür ederim. Diğer skinler duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prelektro

Asiimovlar, Elano_Blumer nickli arkadaşa satılmıştır. Hızlı alışveriş için teşekkür ederim. Diğer skinler duruyor.

Alıntıları Göster
    2 adet AWP Asiimov Ft daha satışa eklendi. Ayrıca AK47 Vulcan FT eklendi.
  • quote:

2 adet AWP Asiimov Ft daha satışa eklendi. Ayrıca AK47 Vulcan FT eklendi.

Alıntıları Göster
    Glock Water elemental mw ne kadar acaba
  • Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rap1d -- 26 Ocak 2015; 14:26:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rap1d

Edit.
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MechTa -- 17 Şubat 2015; 14:56:08 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MechTa -- 17 Şubat 2015; 14:55:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MechTa

edit

Alıntıları Göster
    çok para ya.. hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: HORSESHOEBREAKER

çok para ya.. hayırlı satışlar

Alıntıları Göster
    Asiimovların ikisi ve Ak47 Vulcan tarafımdan alınmıştır ilgili ve güvenilir satıcı . High Recommended :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HecqiixZ27

Asiimovların ikisi ve Ak47 Vulcan tarafımdan alınmıştır ilgili ve güvenilir satıcı . High Recommended :)

Alıntıları Göster
    Yeni skinler ve fiyatları eklendi. Satış günceldir.
  • Prelektro kullanıcısına yanıt
    Sadece nakit olarak mı çalışıyorsun yoksa Anahtar karşılığı alış yapabiliyor muyuz?
  • smsh S kullanıcısına yanıt
    Sadece nakit şu anda.
  • quote:

Sadece nakit şu anda.
    güvenilir satıcı hızlı alışveriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: unqual

güvenilir satıcı hızlı alışveriş

Alıntıları Göster
    Takaslık kostüm + nakit tl yapabilirmiyiz stattrak redline için?
  • willie68 kullanıcısına yanıt
    Bir üstteki cevapta ve ilan yazısında belirttiğim gibi takas ile ilgilenmiyorum.

Satış günceldir. Bir kaç yeni skin eklenmiştir.
  • kendisinden awp ww awp bs cyrex +vulkan aldım hızlı ve adil bir satıcı parayı ilk ben gönderdim.kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: leaderknight

kendisinden awp ww awp bs cyrex +vulkan aldım hızlı ve adil bir satıcı parayı ilk ben gönderdim.kolay gelsin
    Yeni skinler eklenerek ana ilan güncellenmiştir.
  • quote:

Yeni skinler eklenerek ana ilan güncellenmiştir.

Alıntıları Göster
    Kendisi güvenilir bir satıcıdır çok hızlı bir alışverişimiz oldu teşekkürler :)
  • Glock su elementi az aşınmış + p2k ateş elementi az aşınmış nakit en son kaça olur acaba

İyi satışlar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.