Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Akg k511 kulaklık Satın Al 2 Eylül 2020 18:19 1 1 Satılık Akg k511 kulaklık Merhaba,Kulaklığı birkaç yıl önce aldım ancak öylece kolide duruyordu.birlkaç kez kullandım o kadar. Kulaklığın kafa bandında ve pedlerinde durduğu yerde dökülmeler oluşmuş ancak ne ile alakalı olduğunu anlayamadım.Çok dert edilecek seviyede değiller ki zaten kulaklık süngeri ve kafa bantları yedek olarak bulunabiliyor sitelerde.Kozmetik açıdan başka sorunu yoktur ve kesinlikle tamir vs görmemiştir.hayırlısı olsun alan kişiye.saygılarSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 210 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kırklareli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Akg k511 kulaklık Wolly mammoth bez 3 adet ps3 move oyunu kutulu Satılık ps3 sıfır ayarında