Ben Girişimci Sait Elmas. Kendi iş fikirlerimi hayata geçiriyor ve özgün fikirlerimi projelere dönüştürüyorum ve hayata geçiriyorum. Yoğunluktan ve çok büyük evrensel bir projeme odaklanacağımdan dolayı, faal ve aktif olan bazı Girişim/Projelerimi ve projeleştirmeye hazır Domainlerimi satmak istiyorum. Projelerim ve Domainler Aşağıdadır.
Hepsinin kurucusu şahsımdır. ve Elmas Bilişim firmam ile hayata geçirmiş bulunmaktayım...
Detaylı bilgiler aşağıdaki gibidir:
**Faal Girişimlerim. Aktif Proje Satışları :
1- Teknoloji Şirketi / Teknolojisirketi.com ( Evrensel Hit ve Genel Bir İsimdir ) Teknoloji Haberleri Paylaşım ve Yayın Platformu Bu Projenin Sitesi ve Mobil Uygulaması Vardır.
2- Şiirli Çiçek / Siirlicicek.com Proje olarak Türkiye 'de ilk ve tekdir. İsme Özel Yazılan Akrostiş Şiirli Çiçek ve Hediye Gönderme Hizmeti Bu Projenin Sitesi ve Mobil Uygulaması Vardır.
3- Senelik İzin / Senelikizin.com ( Hit ve Genel Bir İsim, Arama Hiti Çok Yüksek ) Tatil Platformu ve Online Otel Rezervasyon Sitesi / Acentalık Bu Projenin Sitesi ve Mobil Uygulaması Vardır.
4- Dovizexpress.com / Döviz Express Döviz Altın Borsa Online Yayın Platformu Döviz Express olarak Marka Olmaya Yakındır. Bu Projenin Sadece Web Sitesi Vardır.
5- Garson Lazım / Garsonlazim.com İş ve Eleman Bulma Platformu Restoran ve Garsonların Buluşma Noktası Bu Projenin Sadece Mobil Uygulaması Vardır.
Tümü Domain Hosting ve Site ile beraber, satışta anlaşıldığı takdirde devredilecektir...