Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Alpenföhn Blackridge SFF Hava Soğutucu Satın Al 28 Ocak 2024 18:19 1 1 [SATILDI] Alpenföhn Blackridge SFF Hava Soğutucu Merhaba, ürünü yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Ryzen 5 5600 işlemcimde sorunsuz olarak kullandım. 47mm yüksekliğe sahip sff sistemler için ideal. Ürünü yanında Noctua NF-A9x14 fan, Noctua AM4 braket ve yine noctua marka fan duct(ses yalıtımı sağlıyor ve türbülansı engelliyor) ile beraber vereceğim. Ankara içi elden, diğer şehirlere havale sonrası kargo satış gerçekleştirebilirim. (İkinci fotoğraftaki 120mm'lik fan fiyata dahil değildir, sadece 90mm Noctua fan ile beraber satıyorum.)Fiyat: SATILDISistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] [SATILIK] Simgot SuperMix 4 IEM Kulak içi Kulaklık [SATILIK] Asus 120x25mm Beyaz Kasa Fanı & Arctic P12 120x15mm Slim 120mm [SATILDI] [SATILIK] Creative SoundBlasterX G6 Usb Ses Kartı [SATILDI] [SATILIK] Yeşilmarka Whey Protein Tozu 1.5KG