Şimdi Ara

Satılık Alpine Stalker Set

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
3.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilmeyen Arkadaşlar Araştırıp Pm Atsın

http://steamcommunity.com/profiles/76561198060677016/inventory/#570

D2dog Satılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdkfz305 -- 30 Ekim 2014; 16:50:54 >

• DK immortalını satmayı düşünür müsün?
  • Adam alpine set satıyor ya :D cok saglam item, sadece merakimdan soruyorum kaca satmayi düşünüyorsun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne saçma set lan kovboy ne yarın 2 gün sonra batman örümcek adam falan çıkarsa şaşırmam
  • bu set ilk çıktığında shopta satılmıyo muydu ?
  • 2 sene önce felan 13 dolardı mağazada
  • Jupiter517 kullanıcısına yanıt
    Bu set çıktığında insanlar "bu ne saçma şey ne heronun konseptine ne hikayesine uyuyor, valve iyice abarttı bu item işini" diye mızmızlandığı için kaldırıldı ve varolanlar immortal yapıldı.

Fakat şu anki duruma bakıldığında bu sete gelene kadar onlarca saçma sapan görünümde, texture kalitesi yerlerde olan, yeni oyuncuların kimin kim olduğunu ayırt etmekte zorlandığı ve workshop kurallarını ihlal eden setler var ve çıkmaya da devam ediyor. Yani bugün çıksa o kadar dikkat çekmeyeceği için hiçbir özellliği olmayan, her bir parçası 0.05 dolar eden standart bir set olurdu bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    Hayır Kardeşim Sadece Alpine Set Oda Yabancıya Gitmesin Diye Bi Türk Alsın Daha İyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatty_boy

Bu set çıktığında insanlar "bu ne saçma şey ne heronun konseptine ne hikayesine uyuyor, valve iyice abarttı bu item işini" diye mızmızlandığı için kaldırıldı ve varolanlar immortal yapıldı.

Fakat şu anki duruma bakıldığında bu sete gelene kadar onlarca saçma sapan görünümde, texture kalitesi yerlerde olan, yeni oyuncuların kimin kim olduğunu ayırt etmekte zorlandığı ve workshop kurallarını ihlal eden setler var ve çıkmaya da devam ediyor. Yani bugün çıksa o kadar dikkat çekmeyeceği için hiçbir özellliği olmayan, her bir parçası 0.05 dolar eden standart bir set olurdu bence.

Catranger immortal confirmed

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM gönderildi
  • Fiyat nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdkfz305

Hayır Kardeşim Sadece Alpine Set Oda Yabancıya Gitmesin Diye Bi Türk Alsın Daha İyi

helalinden 2000 tl veririm.elden tertemiz tercihine gore banknotlarla

• Hocam ÖM atmışsın sağol fakat fiyat fazla geldi , zamanla satılamzsa tekrar konuşalım.
  • 93 model şahin vereyim
  • AlfaRomeo147 kullanıcısına yanıt
  • Güvenilir arkadaş, kendisi ile çöplük net diye bi kafede alışverişimiz oldu. Her şey yolunda gitti, gayet düzgün birisi.
  • Aa, yanlış anlaşılmış. Ben satın almadım o itemı, daha öncesine atıftı o.
  • Arkadaşlar çok afedersiniz ya ben de Warez gibi anladım olayı :) Çok pardon gerçekten :) Kusura bakmayın hakikaten :)
  • dendi94 kullanıcısına yanıt
    Dolandırıcıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdkfz305

Dolandırıcıdır

aynen ne mal oldugu belli oldu. beni de dolandirmaya calisti. daha sonra scom94 nickli baska bir uyelikle ayni halti yemeye calisti. o uyeligi de banlandi. yine de dikkatli olun baska bir uyelikle aramamizda olabilir.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.