Şimdi Ara

[SATILDI] AMD Ryzen 7 5800X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
5
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #Konya İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] AMD Ryzen 7 5800X

Merhaba,

13.11.2020 tarihinde İnventus'dan aldığım işlemci, 26.06.2022 tarihinde garanti kapsamında B2 revizyon 5800x ile değişti. 7 aydır sorunsuz kullandığım işlemciyi upgrade ettiğim için satıyorum.

Normalde AMD işlemcilerde garanti süresi 3 yıl ancak Türkiye'de 2 yıl garanti uygulanıyor. TR garantisi yok, global garantisi var denebilir :)

İşlemciyi negatif curve optimizer ve stock boost frekansı ile kullandım. Herhangi bir sorunu yok. Kutusu, faturası (pdf) mevcut. Görseller işlemcinin kendisine ait. İşlemciyle beraber bir miktar Noctua NT-H1 macun da göndereceğim (birkaç kullanımlık vardır şırıngada).

İstediğim fiyat: 4200TL

savas82 tarafından ALINMIŞTIR.

Takas teklif etmeyin. Referansı az olan üyelerle önce havale sonra kargo şeklinde alışveriş yapılacaktır. Kargo ücreti bana aittir. Yurtiçi ve Aras kargoya verebilirim. Kargoya hafta içi 12.30-13.30 saatlerinde veya cumartesi günleri verebilirim.

İletişim için PM.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• fiyat takip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] AMD Ryzen 7 1700
    2 yıl önce açıldı
    Amd Ryzen 7 5800x İşlemci
    2 yıl önce açıldı
    Satılık /// AMD Ryzen 7 3800X
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.