Şimdi Ara

[Satılık] Ankara içi Elektronik Ürünler(PS3,Mouse,Kulaklık,klavye,laptop,macmini vs.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [Satılık] Ankara içi Elektronik Ürünler(PS3,Mouse,Kulaklık,klavye,laptop,macmini vs.)
    Arkadaşlar merhaba ürünlerin resimlerini en kısa sürede eklemeye çalışacağım.

Laptoplar ve mac
    - Fujitsu i5 işlemcili fotoğraflarla birlikte güncelleyeceğim özelliklerini
    - HP XP işletim sistemli pentium 3 yada 4 olabilir tam hatırlayamadım fotoğraflarıyla koyayım onuda
    - cbox aynı şekilde fotoğraflarıyla güncelleyim
    - mac mini i5 işlemcili mid2012 diye hatırlıyorum rami artırıldı 8 gb yapıldı diğer 2+2 gb bellekleri hiç kullanılmadı duruyor ister 8 ister 4 olarak verebilirim

Kulaklıklar
    -2 adet hyperx cloud 2(gri) ürünler sıfır kutusu kontrol amaçlı bile açılmadı (tane 350TL) 1 tanesi satıldı arkadaşlar kalan stok 1 adettir.
    -Razer Tiamat ELITE 7.1 ikinci el (650 TL)
    -Logitech G633 aralık 2016'da satın alınma 2 haftadır kullanılıyor (300TL)
    -Razer Kraken Pro

Mouselar
    -Logitech G602 sıfır kutusu kontrol amaçlı bile açılmadı(SATILDI)
    -Logitech G700s 2 adet ikinci el vatan ve teknosadan alınma (Tane 160TL)
    -Razer Mamba Tournement Edition ikinci el (175 TL)
    -Razer Taipan

Klavyeler Logitech
    -G103 vatandan alınma ikinci el (55 TL)
    -G510 vatandan alınma ikinci el (230 TL)
    -K360 wireless klavye ikinci el (55 TL)

-PS3 Slim 320GB kasası 2 tane kol var çok fazla oyun var. Oyunları toplu fotoğraf olarak atacağım. Çok kullanılmadı ps3 genelde pc oynadığımız için sadece GTA V'i bitirene kadar oynamıştık kardeşimle genelde kapalı durdu bluray'inde film izlenmedi. Herhangi bir crackleme vs yapılmadı sadece orijinal oyun oynandı.

Evdeki fazla olan ürünler bunlar ps3'ü alana guitar hero için elimdeki gitarıda vereceğim oyunuyla birlikte. Ayrıca toneri/kartuşu bittiğinde yeni kartuş/toner yerine yazıcı aldığımız için fazladan 2-3 yazıcıda bulunmaktadır. Ne kadar eder bilmediğim için yazmadığım tüplü monitorde var fazlalık isteğe bağlı onunda fotoğrafını atabilirim. Satılır mı bilmiyorum fazladan bir de G430 kulaklık var ama plastiğinde kırık var ses olarak bir eksi yönü yok ama dediğim gibi kozmetik hasarı var alacak olursa fotoğrafları koyarken onuda koyarım.

Arkadaşlar fotoğrafları koyacağım. Herhangi merak ettiğiniz konu olursa pm yada yorum olarak bildiriniz. Bu ürünleri anne zoruyla satmaktayım evde çok yer kaplıyor kullanmıyorsun gibi ithamlarla mecbur bırakıldım :)

PS3 ve Laptop,mac için fiyatları fotoğraflarıyla birlikte güncelleyeceğim
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Merhaba,

Macmini fiyati ne kadar hocam ?
  • dijilive kullanıcısına yanıt
    4gb olarak alirsaniz 1500tl 8gb olarak alirsaniz +200 tl daha biz urunu alirken 4gb idi direk cikarip 8 taktirmistik 4gb sifir yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mac mini ve PS3 resimlerini ekledim arkadaşlar mac mini 1500TL (4GB) ve 1700 TL (8GB) ramine göre 200 liralık bir oynaması var. PS3 için bütün herşey ile birlikte satacağım ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum toplu satışa teklif ile satış yapabilirim ölücüler çok bulaşmasın :)

Ayrıca Hyperx Cloud2'lerden 1 tanesi satıldı. Diğeri duruyor.
  • Ps3 fiyat alabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: redur

Ps3 fiyat alabilir miyim?

Ps3 hersey dahil 1200tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

quote:

Ps3 hersey dahil 1200tl

Ben de ankaradayim,sayet konsol ve kollar sorunsuz calisir durumdaysa aklinizdan gecen son fiyati mesaj atabilir misiniz?Gecen yildan beridir forum da ps3 ariyorum.sma kafama yatan bir tane bulamadim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

quote:

Ps3 hersey dahil 1200tl

Ben de ankaradayim,sayet konsol ve kollar sorunsuz calisir durumdaysa aklinizdan gecen son fiyati mesaj atabilir misiniz?Gecen yildan beridir forum da ps3 ariyorum.sma kafama yatan bir tane bulamadim...

Konsol+2 kol+ oyunlar+ guitar hero live 1200 zaten ucuz bir fiyat ama sadece ps3+2kol derseniz çokta o şekilde satasım yok çünkü kalanlar cihazsız anlam ifade etmiyor
  • Fiyat konusun da biraz daha esnemeyi dusunurseniz meil atin.Bu hali ilr ps3 benim icin cok pahali.

• Selamlarla K360 Klavye Satıştamı
  • Razer taipan fiyat?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.