Şimdi Ara

[SATILIK] Ankara İçi Glorious GMMK TKL ISO Layout + Gateron Sarı V3 + Steelseries Beyaz PBT Tuşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Klavye
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILIK] Ankara İçi Glorious GMMK TKL ISO Layout + Gateron Sarı V3 + Steelseries Beyaz PBT Tuşlar

Ürünlerim yurtdışıdır, hepsinin kutuları mevcut olup faturaları yoktur.

Klavye barebone modelidir (tuşsuz-switchsiz) Gateron Yellow V3 switchler takılmıştır. Birkaç tane yedek switch de mevcuttur. Switchler fabrikasyon lube işlemlidir.

Tuş takımı beyaz PBT UK layout Steelseries'dir. İstendiği taktirde herhangi Türkçe bir tuş takımı da alınıp takılabilir, layout uygundur.

Kullanıma bağlı olarak krom kısımlarında ufak tefek çizikler vardır.

Fiyat: SATILDI

Takas sadece değerinde CS item/TF2 key şeklinde olabilir. Buff fiyatları dikkate alınarak hesaplama yapılacaktır. CS item olarak maksimum 3 item şeklinde kabul edebilirim.

Resimler için: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-glorious-gmmk-tkl-iso-layout-plus-gateron-sari-v3-plus-pbt-tus-takimi-1065965478/detay/

SADECE ANKARA İÇİ ELDEN TESLİM EDİLECEKTİR ŞEHİR DIŞINA KARGO/PARAM GÜVENDE ŞEKLİNDE GÖNDERİM YOKTUR. ELDEN TEST ETTİRİP TESLİM EDİYORUM.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam Ankara demeseniz alacağım :) Sarı sitede paramgüvende talebi göndermiştim birkaç kere, ondan kabul etmediniz anlaşılan :)

Fikriniz değişirse talip olurum.

Hayırlı satışlar.

• Raimai kullanıcısına yanıt

Evet hocam sadece elden teslim ediyorum şehir dışına gönderemem maalesef teşekkürler.

• TheDeviLofDark kullanıcısına yanıt
    Link bende mi açılmıyor yoksa sıkıntı mı var hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • freshmvst kullanıcısına yanıt

Mobilde nedense bende de açılmadı hocam, masaüstünde açılıyor ama sebebini bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.