Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Anker SoundCore Liberty Air ve Xiaomi Earbuds Basic 2s Satın Al 24 Nisan 2021 12:36 1 1 Satılık Anker SoundCore Liberty Air ve Xiaomi Earbuds Basic 2s İki üründe yurtdışı ürünü olup global sürümüdür. Ürün geldikten sonra gerekli kontroller yapılmış olup hiçbir şekilde kulakla teması olmamıştır. Sadece çalışıyor mu diye jelatini sökülmüş ve müzik testi yapılmıştır. Tüm aparatları resimde görüldüğü üzere mevcuttur. Kargolar alıcıya aittir. İstenilen kargo şirketinden gönderim sağlanır.Anker ürününün genel özelliklerini yazacak olursak;Stereo kulaklıkIPX5 SertifikalıUplink gürültü önlemeÇift mikrofonDokunmatik sensör5 saat kesintisiz kullanım, 20 saate varan uzun süre kullanım10 Dakika şarj ile 1 saat kullanabilme.İstediğim fiyat 300 TL Xiaomi ürününün genel özelliklerini yazacak olursak;Oyun moduDokunmatik sensörTek kulaklık moduBatarya 600mahÇalışma sürelerini tam bulamamakla birlikte şunlara ulaştım:Şarj Süresi: Yaklaşık 2.5 SaatKulaklık Şarj Süresi: 1.5 Saatİstediğim fiyat 120 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Giresun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK---3070 arıyorum Sıfır Samsung Galaxy Buds 2 Az Kullanılmış Garantili Asus Tuf Gaming H3 Gun Metal Satılık Anker SoundCore Liberty Air ve Xiaomi Earbuds Basic 2s
İlan günceldir ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK---3070 arıyorum Sıfır Samsung Galaxy Buds 2 Az Kullanılmış Garantili Asus Tuf Gaming H3 Gun Metal Satılık Anker SoundCore Liberty Air ve Xiaomi Earbuds Basic 2s
ilan günceldir ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK---3070 arıyorum Sıfır Samsung Galaxy Buds 2 Az Kullanılmış Garantili Asus Tuf Gaming H3 Gun Metal Satılık Anker SoundCore Liberty Air ve Xiaomi Earbuds Basic 2s