Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK--Antec Veris Muultimedia Station Premier Satın Al 23 Kasım 2015 03:37 1 1 SATILIK--Antec Veris Muultimedia Station Premier merhaba arkadaşlar ürünü ABD'den getirttim ..Kullanılmamış kutusunda jelatinli halde satmaktayım . ürünün herşeyi tamdır . elden teslim edilir. 2 ADET 5.25 YUVAYI İŞGAL EDİYOR tamamen bilgisayar üzerinde multimedia ihiyacını karşılayacak şık görüntüsü olan kasayı zenginleştiren bir parçadır . çok beğenerek satın aldım ama kuullanmak nasip olmadı . ihtiyaçtan ve boş durdugundan satılıktır. ürünün kumandasıyla pc yi kapatıp açmanız,maillere bakmanız,uzaktan kontrolle film müzik dosyalarını kontrol etmenizi sağlıyor .. resim olarak netten resim koyuuyoruum talip olan kişiye detaylı resim çekip yollarım . pazarlık sünnettir ama pazarlık payınıda çıkarttım fiyatta buu nedenle fiyatta oynama yapmayacağım. alacak arkadaşa şimdiden hayırlı oluur inşallah... fiyat 200 TL Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI ------SAMSUNG TAB S 10.5 + klavye SATILIK ROADSTARDOUBLE TEYP ( RD 8110 ) SATILDI--FİYAT DÜŞTÜ !! --Samsung Wireless Charger(Kablosuz Şarj Cihazı) Siyah !! SATILIK--Antec Veris Muultimedia Station Premier