Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık apple tv 4.nesil 32 gb Satın Al 30 Ağustos 2020 08:41 1 1 Satılık apple tv 4.nesil 32 gb Teknosa fatura Apple TV 4. nesil 32 gb satılıktır. Aldığım gibi duruyor çok az kullanıldı, ihtiyacım olmadığı için satıyorum. Kumandayı bile 1-2 kere şarj ettim.kargo bana aittir kutusu içeriği herseye tamdır, lightning kablosunu kullandım ama yanında kablo göndereceğim.Fiyat:1050 -975 TL resimler en kısa zamanda eklenecektir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 975 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satilik 2. Nesil Airpods Satılık iPhone 12 pro max 128 MacBook Air m1 garantili Satılık iPhone 11 64 gb siyah
quote:Orijinalden alıntı: sosmer17Ürün duruyor muDuruyorgec gordum kusura bakmayin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satilik 2. Nesil Airpods Satılık iPhone 12 pro max 128 MacBook Air m1 garantili Satılık iPhone 11 64 gb siyah