Bildirim
satılık arcana 40 lira
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Numaranı kaldır hocam. Eğer ilgilenen olursa PM iste o kişiden. Kaçıncı yüzyıldayız? Sapığı var, manyağı var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Feeldevotion
merhaba arkadaşlar terrorblade in arcana itemını satıyorum Reflection's Shade gemi mevcut fiyat 45 lira
whatsapp resmin çok kötüymüş kanka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barrack -- 29 Eylül 2014; 23:42:40 > -
yavru kedinin nesi kötü ? -
güncel arkadaşlar 40 lira -
quote:
Orijinalden alıntı: barrack
quote:
merhaba arkadaşlar terrorblade in arcana itemını satıyorum Reflection's Shade gemi mevcut fiyat 45 lira
whatsapp resmin çok kötüymüş kanka
Numarasi gozukuyor alintiyi sil istersen kardesim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imakenya dragons -- 30 Eylül 2014; 8:08:25 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
düzelttim hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: barrack
düzelttim hocam
Tamamdir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ödeme şeklini bana bi yaz alayım -
ooo 40 lira çok 35 verim -
quote:
merhaba arkadaşlar terrorblade in arcana itemını satıyorum Reflection's Shade gemi mevcut fiyat 40 lira
mesaj attım hocam -
Kendisinden alışveriş yaptım ve o kadar iyi niyetli bir insan ki ekstradan item bile verdi. Kendisi çok güvenilir ve dürüst bir insan ben kefilim referans olarakta benimle görüşebilirsiniz kendisine ben kefilimdir. -
PM atabilir misiniz bana? ben pm atarken hata alıyorum. -
arkadaşlar satıldı arcana ben de pm atamıyorum ve bakamıyorum nedense -
Hocam baska arcana itemlere sahipmisin?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X