Şimdi Ara

Satılık Ardream Priest /_İtemli_/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu tamamen bırakmaya karar verdim, ne var ne yok satıyorum işte buyrun;

İtemleri yazarsam kısaca;

Priest Chitin DD+7
    Priest FP+8 Set, kafalık hariç.(bir macera yaşayalım dedik elimize yüzümüze bulaştırdık, pads şuan +6 chitin)
    Cleric Earring +1
    Görev Küpesi +0 :)
    Ring of Life +0
    Ring of Magic +0
    Skeleton Belt +0
    Elemental Pendant +1
    Holy Animor +1Reb.
    Dread Shield +7
    Dread Shield +2Reb.

Yaklaşık 1gb de pot parası var sanırım.

SS'ler :) Ardreama sadece 3-4 gün çıktığımdan çok fazla birşey yok.

DS Reb+2

Drop aldık mı? Aldık. ib+1 :)

Bizi de şaşırttı ve ShZ aldı. :)

Bu da bi günkü pk'dan :)

Karakter Satılıktır. Takas veya başka tekliflerle gelmeyiniz, yalnızca TL olarak.. Piyasa konusunda bilgisizliğimden dolayı fiyat yazmıyorum, kafama yatıcak bir fiyat söylerseniz 3-5 kuruşun hesabını yapmam.

**Kısa bilgi veriyim biraz;
    Karaktere birkaç kez premium aldım sanırım, sonuncusu dışında hepsinin kodu formatta uçtu, fazla sorun olmaz zaten diğerleri bayaa eskiydi.
    Ardreamde fazla boy göstermemesine rağmen aranan karakterdir, her zaman her yerde yeri vardır :)
    İtemlerin hiçbiri o old zımbırtılarından değildir, chaosdan sonra oyuna bile girmedim. Ayrıca itemler kilitlidir, kilit kodu mevcut.
    Bir hf alınıp bir ayda 80+ya dayanılabilir char, ancak cz için itemlerin yeterli olacağını düşünmüyorum.

**Kendimden de bahsediyim muhattabınızı biraz tanımış olun :)
    Deniz ismim. İstanbul avrupa yakasındanım ancak elden almak isteyen olursa karşıya geçerim, son cümleden de anlaşıldığı gibi birçoğunuza göre küçüğüm, 16 yaşındayım. Yalnız lütfen saçma tekliflerle gelmeyin sizden tek ricam. Bana forumdan pm yoluyla veya 05356622505 arayarak ulaşabilirsiniz, msnim bozuk.

Yorum yapan-yapmayanlara şimdiden teşekkürler, saygılar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tisikkirlir Sipirmin -- 17 Aralık 2009; 22:11:05 >

• inş en kısa zamanda tüm hedeflerını gerçekleştirirsin..
    başarılar..
  • Bende logosta bir asas kuruyorum ardream olcak inş...Kosp warmı die sorcam sana bir tek....
    Ayrıca karakterin çok karizma we sağlam olmuş umarım herşey istediin gibi olur..Şuan pazar yapıyorum biraz eksikler war o yüzden... nick DeatHsLord....
  • ShZ mi pedalci?

Ominous Playerlıktan anlamayan sadece itemli

Ardreamda oynarken Guildlerini iyi keserdik bunların
  • Shz rulet bunlarmı pedalcı pedalcı değiller sadece iyi playerlar ama benim kuzenden iyi değiller çünkü bunlardan çok daha düşük bi charla kesmişti shzyi charın adida AdiGeS4vE ydi ve hala o charla oynuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

Shz rulet bunlarmı pedalcı pedalcı değiller sadece iyi playerlar ama benim kuzenden iyi değiller çünkü bunlardan çok daha düşük bi charla kesmişti shzyi charın adida AdiGeS4vE ydi ve hala o charla oynuyoruz

Cerkes misiniz ?
  • Kuzenlerim çerkez ben anne tarafından baya uzağım çerkez görmüyorum kendimi sonuçta hepimiz Türküz charın ilk sahipleri onlardı ismi onlar koymuştu ben sonradan ortak oldum:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

Shz rulet bunlarmı pedalcı pedalcı değiller sadece iyi playerlar ama benim kuzenden iyi değiller çünkü bunlardan çok daha düşük bi charla kesmişti shzyi charın adida AdiGeS4vE ydi ve hala o charla oynuyoruz

O nicki ilk defa görüyorum 1 sene logos ardreamda oynadım

ShZ'i değilde Rullet'i kesiyordum mümini
  • ShZ pedalcı falan değil.Ominiousda görüntü var ses yok hesabı.Umarım zamanla dilediklerin olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM
    ShZ pedalcı falan değil.Ominiousda görüntü var ses yok hesabı.Umarım zamanla dilediklerin olur.

teldn yazıyorum ve yazdgmı goremiyorum pardn bastan. ominin playerlıg kotu gibi zaten ama bu shz yuksekpsomil4 de aldı. Toplam 3 kez vsdn snra 2_1 shz aldı. İlkinde itemsizdi yuksek tek attı. 2.de sh9 acayip geriden cevirdi ve aldı. 3.de yine itemsiz ama uzun surdu baya, shz aldı. Tutarsızlık var yani :)
  • yuksekpromi5 benle tek basına koca bi ptnin arasına girip yarısını bicen biri,
  • neyse yarın adam gibi yazarım. snucta shznin pedalcı olmadıgına inanmıyorum :)
    tabi yanlıs da olabilir bu, zamanla daha iy4 tanırım.
  • Clan oluşumunuz güzelmiş. Ardreamda başarılar.
  • Bu Omi manes-ronarkdaki mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade13ReaKer

Bende logosta bir asas kuruyorum ardream olcak inş...Kosp warmı die sorcam sana bir tek....
    Ayrıca karakterin çok karizma we sağlam olmuş umarım herşey istediin gibi olur..Şuan pazar yapıyorum biraz eksikler war o yüzden... nick DeatHsLord....

yazan herkese teşşekkür ederim önce,
    arkadaşım koxp var ardreamda özellikle. humanlar 2 pt yan yana dolaşıyorlar ve durum sıkıcılaşıyor arada bir :) öyle zamanlarda baseye geçiyoruz pt olarak, daha az koxperlı ve daha rahat pk yapabiliyoruz.

@Off-Ulan-Off

hocam bilmiyorum
  • nice char :D
  • Yukarı.
  • DS Reb+2

Arkadaşlar bi haftadır giremiyorum oyuna, yeni ss yok ama charın son hali budur.
    Clanı dağıtmışlar, bu konuda da bi bilgim yok açıkcası ama üzüldüm, asistler hep ReturnAllStarz'a geçmiş, büyük ihtimal Orhun kandırdı onları da clanı dağıttılar :)
  • Hayırlı Olsun Deniz bi ara kasayım 59 ol bi an önce ya
    Gabs denedim bende bugün Gabs Adamant çıktı kurtulamadım şu oyundan bi.
  • ahaha ciddi misin? hayırlı olsun abi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.