Şimdi Ara

Satılık arızalı PS5 6000 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık arızalı PS5 6000 lira

Arkadaşlar 2021 Mayıs ayında aldığım Eurasia garantili CDli PS5 arızalandı. Konsol açılıyor ve PS logosundan ileri gitmiyor. Safe Mode'a giriyor. Update yapılabiliyor, reset yapılabiliyor ancak Rebuild Database yapılamıyor. Bir süre uğraştıktan sonra, konsoldan hata kodunu seri bağlantı ile öğrendim. Bu yönteme UART deniliyor.

Alıntı

metni:
    [+] Detected a Playstation 5 on Silicon Labs CP210x USB to UART Bridge (COM3)Error 0C0020303: APU Not Responding - Trying Init or Reboot - 3Error 1Error 2C0020303: APU Not Responding - Trying Init or Reboot - 3C0020303: APU Not Responding - Trying Init or Reboot - 3Error 3Error 480000009: Unexpected Power Cut or Shutdown Failure

APU'da sorun var. Konsolun Wifi'yı, PSU'su, SSDleri vs.. çalışıyor. Normal kullanıcının işine yaramaz. Konsolu alayım, APU'yu reball yapar düzeltirim diye düşünen varsa, %50 şansınız var. O riske girmeye değmez. Tamir işi ile uğraşan kişilerin işine yarar konsol. Sadece SSD Controller 50$'a satılıyor Ebay'de. SSDler 50$, PSU 40$, Wifi chipi 40$, Güney köprüsü 50$ gibi rakamlar var. Konsol tamiri ile uğraşan kişilerin işine yarar. Konsolda kısa devre yok. Konsol açılıyor PS Logosuna kadar geliyor. Mavi ışıkta kalıyor. Alacak kişi ona göre alsın. Sadece konsolun kendisi kutusunda verilecektir. Konsolu açarken Fan bağlantı noktası çıktı. Hatası dışında tek kusuru budur. Fan konektörü yanında verilecektir. Fotografta işaretledim. Oldu ya, konsolu riske girip aldınız ve APU reball ile hayata döndürdünüz. Konektörü herhangi bir elektronikçi 200 liraya takıyor. Elden teslim tercihtir. Yer İstanbul/Moda

Satılık arızalı PS5 6000 lira

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Reball olayına biraz kafam yattı. Yılbaşından sonra servis verecek bir usta var. O zamana kadar cihazı satmayı düşünmüyorum.

• Hocam benim anlamadığım sanırım kullanıcı hatası değil bu arıza,garanti kapsamındaki cihazı servise neden göndermediniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ONUR.U kullanıcısına yanıt

DH'nin azizliğinden görmedim mesajınızı. Garantisi bitti maalesef. 2021 Mayıs ayında almıştım. Sony servisi de 17.500 swap ücreti çıkardı. 17.500 verip swap cihaz alacağıma, o paraya sıfır Slim dijital alırım en azından. Hani 10.000 lira deseler yenisiyle değiştireyim ancak rakam uçuk.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.