Şimdi Ara

SATILIK Asassin LVL 55

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR Aion Atomix 2.5 Serverdahttp://aion.atomixro.com

Beyler oncelikle Char Bridge general dir 132 active online uye lvl 5 legion sahibidir

Char Adı bboss tur forumda top best sin arasından ilk 5 e girmistir kalabalık server olmasına ragmen Server ın % 97 si tanır Bboss u ben vote puanla cinsiyet degistirebilme yuz vucut degistirebilme vede en onemlisi isim degistirebilme ticket ını sizin icin aldım dilerseniz hepsini degistirebilirsiniz sizler icin onemli oldugunu dusunyorum

Simdi gelelim charın ozelliklerine charı n takıları full archon tribunus takılardır silahları stormwing scale vede stormwing flarestorm 55 lvl silahlardır 2 adet ust uste combine edilmis lvl 55 stormwing bow da vardır mana stoneları tum itemlerin basılıdır full + 15 itemlerdir armor dahil tümü. ARmor Govdesi 55 lvl archon primus plus govdedir diger parcaları Full Stormwing parcalardır Bridge general armorlara calısmanızı tavsiye ederim donate ile yaptıgım 250 gold medal ve en onemlisi 200 adet platinium medal hazır bulunmaktadır 200 adet platinium icin gelkmarosta 600 e yakın gold medal harcadım :D bunun la birlikte damage silahlarda Gold god stone lar vardır Paralyze 2 silah ta gold godstone dan dolayı durmadan mavi elektrikli ısık sacar Char ın cantasında 150 adet Seed of transform scroll vardır dilediginiz zaman xform olabilirsiniz yapacagınız tek sey girip pvp yapmak daha bitmedi :D

11.300 kills i vardır :D
    CRaft Food : 500 / 549 Alchemy 500 / 499 dur yani yapamayacagınız hicbir scroll yada yemek yoktur

Tum bunlarla birlikte morph Full dur yani istediginiz materiali sadece cippo yla uretebilirsiniz cippoyuda 6 dk da 180 adet uretebilirsiniz

Char icin bi fiyat belirlemedim Tekliflerinizi bekliyorum

Sorularınız olursa Soner : 05065127520

Sorularınız olursa ben burdayım sevgilerimle :D

• Bu arada eklemeyi unuttum icinde hazırda 2 full agac stigma dizilimi bulunmaktadır bide aynı char ın icinde lvl 55 Full noble horned takılı Gladiator üm bulunmaktadır Gladiator ün stigmaları da full dur ister gladla ister asassin le oynayabilirsiniz aklıma gelmeyen seyleri hatırladıkca eklerim :D
  • atomix serveri privite server değilmi?
  • yok private degil ama farm ı kolay olmayan bi server
  • ((: private değil diyor yahu.. Resmi server olmadıkça alan varmı bu hesapları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbosss

yok private degil ama farm ı kolay olmayan bi server

Private değil de ne? Official mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.