Şimdi Ara

Satılık Aslan Yavrusu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
2
Favori
58.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: w0rM

SS ? Ekran görüntüsü mü alayım :)) arkaplan mı bu :)) gel özelden atayım sana herkese göstermiyorum nazar değiyor hastalandı zaten :) daha yeni kendine geldi

Bana da pm. Çok merak ettim. Aslanlara hayranımdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balbazarr

Dinazor al kanka tam bir f/p ürünü

• 15.000 dolar 15 günde teslim ediyorlar, ödemesini hayvanın tesliminde yapıyorsunuz

• banada ss atabilirmisin özelden? ve birkaç soru sormak istiyorum lütfen :D hayallerimin gerçekleşemeyeceği konusunda kesin kararlıydım fikrimi değiştirdin vallahi helal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Hocam bu hayvanlar evcilleştirilemeyen vahşi hayvanlar. Sen küçüklükten beri dahi beslesen bir gün büyüyüp kafanı koparmayacağı belli değil. Ha istisnalar vardır ama sen o istisnaya denk gelir misin bilmem. Bir kaç sene sonra haberlerde okuruz 'Evde aslan dehşeti' diye.

Yaw he he yaklaşmasını bilirsen birşey olmuyor

• lütfen bana da yazın özelden :) bende beslemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • hipopotam alacam ama bulamadım acaba yurt dışından gümrük izni varmı
  • hocam sırf aldım dediğiniz aslan yavrusu için üye oldum, acaba bende yavru bir aslan alabilir miyim? birde fotoğrafları varsa atabilirseniz çok memnun olurum. çok teşekkür ediyorum şimdiden umarım görürsünüz...
  • Konuyu hortlatmış olmak istemezdim ama piyasada satılan aslan,kaplan var. Mesele şu ki nerede ve nasıl bakacağınız ? bunlar küçükken kedi kadar olsalarda kısa zamanda büyüyecekler. O zaman nasıl yapacaksınız ? 20.000-25.000 doların varsa alırsın. E aldın diyelim bakacak bütçen varmı ? Biraz büyüdüğünde aylık 2000-3000 TL masrafı olacak.
  • Sırf bu konuya her ne kadar aradan 2 yıl da geçmiş olsa yazmak için eski şifremi hatırladım :D profilini göremiyorum, belki de çoktaaan forumu terk ettin ama yine de bu iş nasıl oldu bitti seninle konuşmayı gerçekten çok isterim. aslan artık büyük ihtimal elinde değildir ama olsun anlatman yeter. bekliyorum.
  • https://youtu.be/MNCzSfv4hX8
    Umarım bunu izleyip gaza gelmemişsindir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Sana anne modunda cevap vereyim.

Çocuk: Anne ben aslan yavrusu istiyorum.

Anne: Oğlum varya bizim evde 2 tane aslan yavrusu

Çocuk:????

Anne: Biri sen biri de kardeşin. (Buradaki kardeş sayısını kafama göre kullandım)

2012'deki mesaja -10 :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ejderya var elimizde

• Burada çin versiyonu olanını sahiplenebilirsin

https://evcililan.com/kategoriler-chow-chow-12516

• Hapis cezasi var yada 20 milyar adli
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.