Aslan yavrusunu küçükken sütle beslersin. Sonra evdeki yemeklerden verirsin.Sonra sizi yer.
quote:
Orijinalden alıntı: w0rM
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
Aslan yavrusunu küçükken sütle beslersin. Sonra evdeki yemeklerden verirsin. Yavru olduğu icin etle beslemezsen ilerde ete ihtiyaç duymaz. Daha sakin huylu olur. Aliskanliklar önemli.
Alırken hayvanat bahçesine teslim etme şartı ile veriyorlar 1 yaşına kadar bakabiliyorsun belli şartlar altında daha sonra hayvanat bahçesinde bakabiliyorsun masraflar sana ait ama şuan gayet tatlı sert .
Onun yerine arazi alır, hayvanat bahçesi adı altında düzeni kurarım. Kendi aslanımı kendim beslerim daha iyi. Hemde istediğim egzotik hayvanı da alabilirim. Ziyaretçim olursa da bilet parası keser hayvanların bakımına katkı sağlamış olurum.
w0rM
kullanıcısına yanıt
bende alcamda hayvanat bahçesi yok burda
quote:
Orijinalden alıntı: Anus Destroyer
Aslan yavrusunu küçükken sütle beslersin. Sonra evdeki yemeklerden verirsin.Sonra sizi yer.
quote:
Cevaplar için teşekkür ederim 2 ay önce aldım :)
ss atsana
quote:
Orijinalden alıntı: b0Ni
quote:
ss atsana
Alıntıları Göster
beyler ben de bi tane pegasus almak istiyorum okula gidip gelmek için var mı tanıdık birisi bu konularda yardımcı olabilecek?
Haftada iki domuz yese anca doyar karnı.
quote:
Orijinalden alıntı: b0Ni
quote:
ss atsana
Alıntıları Göster
ss isteriz!!!
quote:
Orijinalden alıntı: radar_
beyler ben de bi tane pegasus almak istiyorum okula gidip gelmek için var mı tanıdık birisi bu konularda yardımcı olabilecek?
adam 2 ay önce aldım diyor siz hala dalga geçiyorsunuz.
SS ? Ekran görüntüsü mü alayım :)) arkaplan mı bu :)) gel özelden atayım sana herkese göstermiyorum nazar değiyor hastalandı zaten :) daha yeni kendine geldi
Csb
quote:
SS ? Ekran görüntüsü mü alayım :)) arkaplan mı bu :)) gel özelden atayım sana herkese göstermiyorum nazar değiyor hastalandı zaten :) daha yeni kendine geldi
Bundan mı aldın?
quote:
Orijinalden alıntı: Ambarad
quote:
Orijinalden alıntı: cem1907
ben görmüştüm internette bir yabancı ülkede adını unuttum aslan yavrusunu alıyorlar evlerinde besliyorlar evcilleşiyor zamanla hatta kız cocuklarıyla beraber aynı yatakda uyudukları resmi vardı
Bir gün bi uyanmışlar kızın biri yok. Ertesi gün bi uyanmışlar ötekisi de kaybolmuş. Bu işler böyle.
quote:
Orijinalden alıntı: makturk42
Bundan mı aldın?
aynısı =))))
Îse kediden basla kardesim anca level atlarsin.
quote:
Orijinalden alıntı: PapuaYeniGine
Îse kediden basla kardesim anca level atlarsin.
çok kudretli asil hayvanlar görünüşleri vs
quote:
Orijinalden alıntı: Kül Tablası
çok kudretli asil hayvanlar görünüşleri vs
Alıntıları Göster
Böyle saçma konular nasıl ilgi görüyo anlamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ankebut1
Böyle saçma konular nasıl ilgi görüyo anlamıyorum.
pakistanda bulunan iran aslan yavruları 5000 $ civarı. Tabii avrupada falan çok daha pahalı bunlar..
yakın bir arkadaşım pakistanda sirkte çalışıyor, Türkiye'ye getirmenin mümkün olduğunu söyledi. tabi bir takım evraklar gerekiyormuş. Birde medikal pasaportu lazımmış.
Ben ilerleyen zamanda bir tane yavru getirmeyi düşünüyorum, tabi 5000 dolar ekstra masraflarla 20-30.000 usd ye yaklaşabilir ;)