Şimdi Ara

[SATILIK] Asus 3080 TUF OC sıfır ayarında, LHR değil, 2.5 yıl TR GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILIK] Asus 3080 TUF OC sıfır ayarında, LHR değil, 2.5 yıl TR GARANTİLİ

FORUM DIŞINA SATILMIŞTIR.

ASUS TR Garantilidir, 26.11.2020 de Vizyon Bilgisayar'dan aldım, oyun amaçlı kullandım. 26.11.2023'e kadar garantisi devam etmekte. Kullanımım aktif oyun oynadığım dönemde bile haftada 10 saati geçmemiştir. Son 3 aydır bilgisayarı açamıyorum bile, dolayısıyla hakkını veremiyoruz. Bundan dolayı satılıktır.

LHR kart değildir. Mining vs. kesinlikle yapılmamıştır. COIL WHINE YOKTUR. Sadece oyun amaçlı alınıp, yeteri kadar oyun oynanıp değerlendirilememiştir :)

Son zamanlarda haftada 1 saat açabiliyorsam açıyordum ama çok münkün olmuyordu. Ürünün RGB stickerı, fan stickerları bile üstünde hala.

Kasadan çıkarttım ve ilk aldığım günkü biçimde kutulu vaziyette kart. Faturasıyla birlikte gönderilecektir.

Önce ödeme sonra kargo olacak şeklinde, kargo ücretini karşılayabilirim veya İstanbul Başakşehir bölgesi elden teslim alabilirsiniz.

Ufak bir pazarlık payı vardır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 26 Kasım 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat güncellenmiştir. Acil satılıktır.

• Yeni fotoğraflar ekledim. Bilgisayardan söküp orijinal kutusuyla kargolanacak hale getirdim.

Alıcısını bekler [SATILIK] Asus 3080 TUF OC sıfır ayarında, LHR değil, 2.5 yıl TR GARANTİLİ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warbarian -- 17 Temmuz 2021; 15:33:12 >
  • Letgo'ya benim birebir resimlerimi ve açıklamamı kopyalayıp ilan girmiş birisi.

Benimle hiç bir alakası yoktur, ilgilenen arkadaşların bilgisine.

Sahte ilanlar konusunda dikkatli olun arkadaşlar, dolandırılmayın.

https://www.letgo.com/tr-tr/i/asus-3080-tuf-oc-sifir-ayarinda-25-yil-daha-tr-garantili_7ce80da8-428d-4b9c-974e-7c61973c39ac

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.