Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık!!!Asus Dsl Ac-55u Modem Satın Al 3 Aralık 2018 18:25 1 1 Satılık!!!Asus Dsl Ac-55u Modem Ocak 2018 tarihinde Vatan'dan almış olduğum modemimi, taşındığım evde kullanamadığım için satıyorum. Kullanamama sebebim ise yeni taşındığım yerde ttnet fiber altyapısının olması ve ttnet'in fiber altyapısında başka bir modem kullanmasına izin vermemesinden dolayı. Süperonline fiber yada uydunet ile uyumludur. Adsl, Adsl+ ve Vdsl destekli olup sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.Özellikleri için direk olarak Asus'un kendi sitesinden linki aşağıya bırakıyorum.Ürün sıfırdan farksız temizlikte ve kondisyondadır. Çizik ,ezik kesinlikle yoktur.Samsun merkezde elden teslim yapabilirim.Kargo ücretini ben karşılarım.Ürün faturası ile birlikte gönderilecektir. Ödeme sonrası kargolama işlemi gerçekleşecektir.Pazarlık Payı Vardır.https://www.asus.com/tr/Networking/DSL-AC55U/Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 28 Kasım 2020 Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık AMD Ryzen 5 1600 Stock Soğutucusu İle Beraber Satılık!!!Asus Dsl Ac-55u Modem