Şimdi Ara

SATILIK ASUS GeForce ROG STRIX RTX2080 O8G GAMING 8GB DDR6 256 Bit DX12 Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
4
Favori
4.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rezerve: Rezerve: Bu ürün bir üye tarafından rezerve edilmiştir ancak yine de satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 SATILIK ASUS GeForce ROG STRIX RTX2080 O8G GAMING 8GB DDR6 256 Bit DX12 Ekran Kartı
    25 . 01 . 2019 TARİHİNDE KOCAELİ VATANDAN ALMIŞ OLDUĞUM ASUS GeForce ROG STRIX RTX2080 O8G GAMING 8GB DDR6 256 Bit DX12 Ekran Kartı NI SATIYORUM.

PROBLEM YOKTUR , APPLE İMAC ALACAĞIM. TAKAS YOK . FİYAT 5000 < 4500 indirim yapıldı

SATILIK ASUS GeForce ROG STRIX RTX2080 O8G GAMING 8GB DDR6 256 Bit DX12 Ekran KartıSATILIK ASUS GeForce ROG STRIX RTX2080 O8G GAMING 8GB DDR6 256 Bit DX12 Ekran Kartı
    Fiyat : 4500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 12 Eylül 2021 Satıldığı Şehir : Kocaeli,Gölcük Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Amazon ürünleriyle Türkiye garantili cihazları bence bir tutmamalıyız...Birisinde sıkıntı olursa göndermeniz gereken yer yurtdışı iken diğerinde 3 yıl kafanız rahat olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kdv indirimlerinde gaming x trio modeli sıfır olarak 5300₺ civarına düşüyor. siz bilirsiniz tabi. rog strixlerin de bu kadar pahalı satılmasına anlam veremiyorum açıkçası.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • heyysanadiyom kullanıcısına yanıt
    katılmıyorum . amazon müşteri memnuniyeti bakımından üst düzey.

• Fiyat yüksek, bu fiyata onlarca 2080super bi tık üstüne 2080ti var. İyi satışlar.

• Ok 4500 alıcak mısın ?

• semihgiray S kullanıcısına yanıt
    2080 aramıyorum hocam. Arayan arkadaşlar için yazmak istedim.

• Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihgiray -- 16 Eylül 2020; 7:48:10 >
    3000e alayım istiyorsan?

• Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihgiray -- 16 Eylül 2020; 7:48:48 >
    Olmaz semiiihhhh ısrar etmeee almıycammm

• Gözüm sen ne arıyosun o zaman ? 2080 aramıyorum demiştin. Ona göre bi şey bakalım sana 😃 eywallah alıcıları bilgilendirdiğin için . Kolay gelsin sana. Tüm alıcıların kahramanı :)

• takip
  • Benim.anladığım bu 2070 2080ciler 3080ne göz dikmiş durumda :) bence fiyat çok makul.

• 3000 serisi gelecek 2000 serisine bakmıyorlar artık
  • Fiyat takip

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.