Şimdi Ara

Satılık Asus Gtx 750 Ti OC 2GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
4
Favori
3.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık Asus Gtx 750 Ti OC 2GB

İstanbul içi elden, veya kargo yoluyla satılabilir.

Kutusu yoktur.

Model NO: GTX750TI-OC-2GD5.

Satılık Asus Gtx 750 Ti OC 2GB

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 2015 oyunlarına kadar yarı yolda bırakmaz güzel kart. Elimdekini yok fiyatına satmıştım zamanında halbuki sakla değil mi? Yedekte dursun ne zararı var.

• zamanında 600tl ye satılığa koymuştum (2020 senesinde) alan olmayınca bende bi rafa koymuştum :)

• Merhaba kartta herhangi bir arıza sıkıntı vb durum var mı? termal macunu değiştirildi mi?

• İlk kullanıcıyım, herhangi bir şekilde tamire veya garantiye gitmedi, içi açılmadı ve termal macunu değişmedi.

• bybatuu kullanıcısına yanıt
    O zaman 550'ye satıp parayı dövize çevirip şu an bozdursanız zaten bu para ederdi. Kazandığınız bir şey yok bence, eğer öyle düşünüyorsanız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

Kazanç olarak düşünen yok dostum , ama zararda yok :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ILAN IPTAL
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5 sene önce 1050 ti alınca 750 ti satışa koydum alan olmadı, DonanımHaber de fiyatları görünce letgo da 850₺ satışa koydum 1 saat içinde 10 teklif geldi son ne olur gencin biri 750₺ olurmü abi dedi Al senin olsun dedim sattım hayrını görsün ne günlere kaldik bit pazarına nur yağıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fixriterzi -- 29 Ocak 2022; 12:42:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhaba sahibinden param güvende ile ilan açabiliyormusunuz ?

• Darkbey42 D kullanıcısına yanıt

Komisyon size ait olacak şekilde açarım sıkıntı yok

• bybatuu kullanıcısına yanıt

geri dönüş yapacağım hocam

• Özelden yazdım bakar mısınız teşekkürler.

• gtx 960 4gb a 3000 yazdım çok dediler :) ilk sahibiyim, bu seferde satmıyorum kartı duruyor şimdi.

• Hayalci kullanıcısına yanıt

Üstad 1900 liraya 970 satıldı geçen gün. 3000 TL ye 1070 satılıyor şu sıralar.

• Yusuf_ER Y kullanıcısına yanıt

3000 TLYE 1070 nerden bulayım çoğu mining yapılmış kart. Aradım bulamadım alacaktım. Bildiğim arkadaşımda 1070 8gb modelinin aldım kazı felan yapılmamış tertemiz kart. Şimdi kendim sıfır aldığım kartımı satmaya üşeniyorum. :D

• Maksimum etcegi 800 ustu verilmez.
    Rx550 gunceller gddr5 2020 yeniden uretimler piyasada 1200/1300e var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.