Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Satılık Asus Gtx 750 Ti OC 2GB

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
-
zamanında 600tl ye satılığa koymuştum (2020 senesinde) alan olmayınca bende bi rafa koymuştum :)
-
İlk kullanıcıyım, herhangi bir şekilde tamire veya garantiye gitmedi, içi açılmadı ve termal macunu değişmedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kazanç olarak düşünen yok dostum , ama zararda yok :)
5 sene önce 1050 ti alınca 750 ti satışa koydum alan olmadı, DonanımHaber de fiyatları görünce letgo da 850₺ satışa koydum 1 saat içinde 10 teklif geldi son ne olur gencin biri 750₺ olurmü abi dedi Al senin olsun dedim sattım hayrını görsün ne günlere kaldik bit pazarına nur yağıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fixriterzi -- 29 Ocak 2022; 12:42:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba sahibinden param güvende ile ilan açabiliyormusunuz ?
-
Komisyon size ait olacak şekilde açarım sıkıntı yok
-
Özelden yazdım bakar mısınız teşekkürler.
-
gtx 960 4gb a 3000 yazdım çok dediler :) ilk sahibiyim, bu seferde satmıyorum kartı duruyor şimdi.
-
Üstad 1900 liraya 970 satıldı geçen gün. 3000 TL ye 1070 satılıyor şu sıralar.
-
3000 TLYE 1070 nerden bulayım çoğu mining yapılmış kart. Aradım bulamadım alacaktım. Bildiğim arkadaşımda 1070 8gb modelinin aldım kazı felan yapılmamış tertemiz kart. Şimdi kendim sıfır aldığım kartımı satmaya üşeniyorum. :D
-
Maksimum etcegi 800 ustu verilmez.
Rx550 gunceller gddr5 2020 yeniden uretimler piyasada 1200/1300e var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X