Şimdi Ara

[SATILIK] ASUS HD 5450 1GB DDR3 Ekran Kartı - Ücretsiz Kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [SATILIK] ASUS HD 5450 1GB DDR3 Ekran Kartı - Ücretsiz Kargo

Merhaba arkadaşlar, 

* Ekran kartını ikâmet ettiğim Kayseri ilinde geçtiğimiz günlerde Letgo üzerinden birinden aldım. Niyetim, elimdeki Vega 56 sattığımda en azından bilgisayarı çalıştıracak kadar bir ekran kartım olsun ( işlemcim Ryzen olduğundan Intel'ler gibi dâhili grafik yongası taşımıyor ) fikri üzerineydi.

* Kartın tüm testleri yapılmış olup düzgün çalışmayan herhangi bir aksanı yoktur.

* Kutusu, faturası, garantisi yoktur.

* Tertemiz durumda olup herhangi bir eziği, çiziği, kırığı v.s. hiçbir şeyi yoktur.

* 650 Mhz GPU ve 900 Mhz de VRAM hızları vardır. Güç tüketimi 19W gibi oldukça cüz'i bir rakamdır. Fansız soğutmaya sahip olduğu için ses çıkarma gibi bir derdi yoktur.

* TAKAS yoktur arkadaşlar.

* Fiyatı uygun tuttuğumdan [b]Pazarlık[/b] yapmıyorum.

* Forumdan beni bilenler bilir, hiçbir Şekilde AYIRMA YAPMIYORUM. Babam gelse yine ayırmaydı, rezerveydi yapmam :) Ücreti ilk gönderen kartı alır.

* Taksit, Sanalpazar, GET, Gittigidiyor gibi sistemlere yabancıyım ve kullanmıyorum.

* DH üzerinde 101'i kayıtlı yaklaşık 150'si de kayıtsız 250 küsür referansım vardır.

* Sadece [b]NAKİT[/b] çalışıyorum.

* Önce Havale / EFT, ardından ürün Gönderimi yapıyorum. 

* Kuveyt Türk'ten başka kullandığım banka hesabım yoktur.

* Kargo ücreti [b]Bana[/b] aittir. PTT ile gönderim yapıyorum. PTT eskisi gibi değil, perşembe ve cumaya kalmadıkça sarkma yapmıyorlar.

* [b]Ürün [color=#996600]Kayseri[/color] ilindedir arkadaşlar, elden teslim ancak buradan olur.

* Fiyatı: 180 ₺

Merak ettiğiniz hususları rahatlıkla sorabilirsiniz.

İyi forumlar dilerim [:)]

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 180 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kayseri Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.