Merhaba arkadaşlar,
* Ekran kartını ikâmet ettiğim Kayseri ilinde geçtiğimiz günlerde Letgo üzerinden birinden aldım. Niyetim, elimdeki Vega 56 sattığımda en azından bilgisayarı çalıştıracak kadar bir ekran kartım olsun ( işlemcim Ryzen olduğundan Intel'ler gibi dâhili grafik yongası taşımıyor ) fikri üzerineydi.
* Kartın tüm testleri yapılmış olup düzgün çalışmayan herhangi bir aksanı yoktur.
* Kutusu, faturası, garantisi yoktur.
* Tertemiz durumda olup herhangi bir eziği, çiziği, kırığı v.s. hiçbir şeyi yoktur.
* 650 Mhz GPU ve 900 Mhz de VRAM hızları vardır. Güç tüketimi 19W gibi oldukça cüz'i bir rakamdır. Fansız soğutmaya sahip olduğu için ses çıkarma gibi bir derdi yoktur.
* TAKAS yoktur arkadaşlar.
* Fiyatı uygun tuttuğumdan [b]Pazarlık[/b] yapmıyorum.
* Forumdan beni bilenler bilir, hiçbir Şekilde AYIRMA YAPMIYORUM. Babam gelse yine ayırmaydı, rezerveydi yapmam :) Ücreti ilk gönderen kartı alır.
* Taksit, Sanalpazar, GET, Gittigidiyor gibi sistemlere yabancıyım ve kullanmıyorum.
* DH üzerinde 101'i kayıtlı yaklaşık 150'si de kayıtsız 250 küsür referansım vardır.
* Sadece [b]NAKİT[/b] çalışıyorum.
* Önce Havale / EFT, ardından ürün Gönderimi yapıyorum.
* Kuveyt Türk'ten başka kullandığım banka hesabım yoktur.
* Kargo ücreti [b]Bana[/b] aittir. PTT ile gönderim yapıyorum. PTT eskisi gibi değil, perşembe ve cumaya kalmadıkça sarkma yapmıyorlar.
* [b]Ürün [color=#996600]Kayseri[/color] ilindedir arkadaşlar, elden teslim ancak buradan olur.
* Fiyatı: 180 ₺
Merak ettiğiniz hususları rahatlıkla sorabilirsiniz.
İyi forumlar dilerim [:)]
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.