Şimdi Ara

[SATILMIŞTIR] PowerColor RX Vega 56 Red Dragon 8GB - İlk Gelen Alır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILMIŞTIR] PowerColor RX Vega 56 Red Dragon 8GB - İlk Gelen Alır

KART, mcake± hocamıza SATILMIŞTIR ARKADAŞLAR, İLGİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM  

* Ekran kartı 2018 Kasım ayında Amazon Amerika'dan alınmıştır. Faturası, kutusu ve içeriği tamdır.

* Garantisi bitmiştir.

* Tertemiz durumda olup herhangi bir eziği, çiziği, kırığı v.s. hiçbir şeyi yoktur.

* Coil whine sesi bir miktar vardır. Fanları %35 civarında çalıştırmaktayım. O şekilde duyulmuyor. Ancak fanlar çalışmadığında ve gece vakti minicik şekilde duyulmakta. Son kullandığım üç farklı ekran kartında da bu sesi tecrübe ettiğimden bunun artık gelişmiş kartların genel bir durumu olduğuna kanaât ettiğimden kartı satın alırken sorun etmedim.

* 1.590 MHz GPU, 800 Mhz de HBM Ram hızı vardır. AMD'nin kendi yazılımı olan Radeon Adrenaline üzerinden tek tıklama ile GPU'yu Downvolt edebilir ve bu sayede %7 - 10 kadar performans artışı yanında %20'ye kadar düşük güç tüketimi ( yük altında takriben 165 - 175W arasına tekâbül ediyor ) elde edebilirsiniz. Evet, voltaj düşerken performansın artması ve güç tüketiminin düşmesi normalde mantığa ters bir şey gibi geliyor fakat Vega GPU'ları böyle işte :)

* Düz performansı GTX 1080 ayarında olup hız aşırtmaya çok elverişli bir karttır. Bazı oyunlarda RX 5600'dan da öndedir. Güç tüketimini umursamazsanız AfterBurner yazılımı ile doğru voltaj ve saat hızları vasıtasıyla RTX 2070'e yakın bir performans elde edebilirsiniz. Evet, kartın böyle bir potansiyeli var. Fakat ( çok afedersiniz ) o vakit hayvan gibi güç tüketir :D GamersNexus sitesinde bunun bir deneyi yapılmıştı.

* Kart mevcut performansı ile 5600XT'den %5-10 önde ( ki, +2GB bellek fazlası da var ), 5700XT'den %25 kadar geridedir.

* TAKAS düşünmüyorum.

* Forumdan beni bilenler bilir, hiçbir Şekilde AYIRMA YAPMIYORUM. Babam gelse yine ayırmaydı, rezerveydi yapmam :) Ücreti ilk gönderen kartı alır.

* Taksit, Sanalpazar, GET, Gittigidiyor gibi sistemlere yabancıyım ve kullanmıyorum.

* DH üzerinde 101'i kayıtlı yaklaşık 150'si de kayıtsız 250 küsür referansım vardır.

* Sadece NAKİT çalışıyorum.

* Önce Havale / EFT, ardından ürün Gönderimi yapıyorum. 

* Kuveyt Türk'ten başka kullandığım banka hesabım yoktur.

* Kargo ücreti Bana aittir. PTT ile gönderim yapıyorum. PTT eskisi gibi değil, perşembe ve cumaya kalmadıkça sarkma yapmıyorlar.

* Ürün Kayseri ilindedir arkadaşlar, elden teslim ancak buradan olur.

* Fiyatı: -

Merak ettiğiniz hususları rahatlıkla sorabilirsiniz.

İyi forumlar dilerim [:)]

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kayseri Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.