Bildirim
SATILIK ASUS P525
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Almak isteyen konu açmış işte neden siz de ayrı başlık açıyorsunuz? -
o başlık sadece o arkadaşı ilgilendiriyordu.bu başlık ise satın almak isteyen diğer arkadaşları ilgilendiriyor.nitekim bu başlık sayesinde amacıma ulaştım ve satışı bir günde gerçekleştirdim.belki neden diye sormuş olduğunuz soruya açıklık gelmiştir.
ÜRÜN SATILMIŞTIR.TEŞEKKÜRLER -
O zaman örneğin hp 6815 ile ilgilenen herkes ayrı bi başlık açsın çünkü onları ilgilendiriyor değil mi? olsun o zaman bi cihaz için 4000 başlık. Adam arıyor işte p525 satan var mı diye sen de gider o başlığa ben de var der yazarsın. Kaldı ki onun yaptığı da konu kirliliği seninki de. Git 2. el konularında ara derdine çözümü. Terbiyesizliğe gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shimoda -- 11 Kasım 2007; 0:17:39 > -
arkadaşlar ben de satıyorum...
tertemiz PDA, hepsiburada.com faturalı.
toplam 20 şaej ancak kullanılmıştır...
kingston minisd kartla beraber
satılık asus p525::: 510 ytl...
royaltek GPS yanında isteyene:: + 80 YTL
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X