Şimdi Ara

gsmart i350 vs asus p535

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce hangisi daha iyidir aralarındaki farklar nedir hangisini tercih etmeliyim teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerousman -- 14 Ocak 2008; 15:28:58 >

• Ben de ikisi arasında kaldım farklarını yazabilir misiniz? En çok merak ettiği şeylerden biri de bu pdalar da istenildiğine görüntü değiştiriliyor mu? Yatay ve dikey olarak?
  • Asus u kullanmış biri değilim, sadece i350 nin dış görüntüsü daha sade geliyor insana. Özellikler konusunda bir şey diyemem i350 kullanıcısıyım ve memnunum. i350 de istediğin zaman görüntüyü yatay veya dikey olarak ayarlayabiliyorsun.
  • Yorumun için çok teşekkürler. Peki ekran çözünürlüğünden dolayı bazı oyunların çalışmaması gibi bir durum söz konusu mu? Bir de dokunmatik ekran için ekran boyutu nasıl?
  • Bende geçen gün fark ettim gigabyte ın bu cihazını. Görüntü ve özellikleri aynı gibi geldi bana. Yanlızca asus pilden dolayı 100 saat kadar daha fazla açık kalıyomuş özelliklerine bakınca o kadar. Başka bir fark göremedim açıkcası. Ama aralarında neredeyse 500 YTL gibi bir fark var ki bence çok ciddi bir fark. Bilen birileri varsa beri gelsin biz niye bu kadar para baydık P535'e ?
  • acaba cpu su p535 ile aynımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS P535 KULLANICILARI
    18 yıl önce açıldı
    i-mate jasjar-hakkında
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • i350 de 640x480 ekran çözünürlüğü. 2.6" ekran büyüklüğü ve 256k ekran rengi var. birde win6.0 var aralarındaki birkaç fark bunlar. cpu ikisindede 520mhz. i350 marvel marka asus intel marka.
  • Marvel Omap İşlemci Kullanan Ürünler Mevcut Ama Intel İşlemci Her Zaman Favori p535 i350 Göre Daha İyi.
  • I350' de Marvel Omap işlemcimi var? Bunun eksileri nedir Intel' e göre?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.