Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Logitech G635 Rog Strix cetra 2 core Satın Al 2 Kasım 2023 22:42 1 1 Satılık Logitech G635 Rog Strix cetra 2 core Merhabalar, Kullanmış olduğum kulaklığımı satıyorum, kulaklıkta herhangi bir sorun yoktur tertemiz bilgisayarda kullanılmıştır yaklaşık 40 gündür de temizlenip kutulanmış durumda bekliyor.Kutu içeriği her şey tam.20.03.2023 tarihinde satın alındı kutu fatura her şey mevcut.Asus Rog Cetra 2 Core Fiyat 1TLhttps://rog.asus.com/tr/headsets-audio/in-ear-headphone/rog-cetra-ii-core-modelSatılık G635 kablolu kulaklık..G633 kablolu kulaklığım arızalandığı için garantiden tamiri yapılamadığı için bunun yerine G635 olarak gönderdiler.En fazla 4 ay kullanılmıştır günde 2-3 saat aralığında, kulaklıkta bir sorun yoktur garanti süresinde hyperx aldığım için daha çok hyperx kullandım ve kullanıyorum.Pedleri tertemiz soyulma yada yırtılma vs birşey yok 1 adet 3.5mm kablo ve USB kablosu ve içerikleri tam eksiksizdir.Garantisi yok.Fiyat olarak 1TL düşünüyorum makul fiyat tekliflerine açığım.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------İstanbul Kartal/Pendik elden teslim edebilirim.Şehir dışı kargo yapabilirim Kargo ücreti alıcıya aittir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Isparta, Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık CREATIVE G6 7.1 DAC amfi [SATILDI] Alınık 1200pin intel dahili grafik kartlı işlemci [SATILDI] Satılık MSI B560 tomahawk wifi garantili Satılık Logitech G635 Rog Strix cetra 2 core