CİHAZIN DURUMUNU VE OLAYI ANLATAYIM ALMAK İSTEYEN ARKADAŞ BUNA GÖRE KARAR VERSİN.
CİHAZ UZUN SÜRELİ 8 SAAT FURMARK TESTİNİ SORUNSUZ BİTİRİYOR. 16 - 18 FULL AÇIK KALIP SORUNSUZ ÇALIŞABİLİYOR.
BELLİ OLMAYAN ARALIKLARLA (BAZEN HAFTADA BİR, BAZEN GÜNDE BİR KAÇ KEZ) MAVİ EKRAN YA DA KİLİTLENME YAPIYOR. BUNU SADECE WINDOWS İŞLETİM SİSTEMLERİNDE YAPIYOR. LINUX İLE SORUNSUZ 14 GÜN TEST EDİLDİ HERHANGİ BİR KİLİTLENME YA DA KAPANMA OLMADI. CİHAZ ŞU AN ÇALIŞIR DURUMDA, ÖLÜ PİKSEL V.S. YOK KOZMETİĞİ AŞAĞIDA DA YAZDIĞI GİBİ 9,5/10 DUR. BU ŞEKİLDE KULLANIRIM, BEN DİLİNDEN ANLAR HALLEDERİM DİYEN İÇİN BULUNMAZ NİMETTİR.
FİYATTA PAZARLIK KESİNLİKLE YOKTUR. TAKAS KESİNLİKLE YOKTUR.
BUNUN HARİCİNDE SORMAK İSTEDİKLERİNİZİ MESAJ OLARAK ATABİLİRSENİZ CEVAPLARIM.
2021 yılında sıfır olarak satın aldığım notebookumu ihtiyaç fazlası olması sebebi ile satışa çıkardım. İstanbul Esenyurt elden teslim, diğer bütün bölgelere ödeme sonrası sorumluluk ve ödemesi alıcı PTT Kargo ile orjinal kutusunda gönderim yapabilirim. Kozmetik olarak 9,5/10 bir cihazdır. Tuşlarda silinme, ekranda çizik ölü piksel v.s. gibi herhangi bir sorunu bulunmamaktadır. Termal temizlik için içi bir kere açılmıştır.
Amd Ryzen 7 4800 H İşlemci
Geforce 3050 4 GB Ekran Kartı
512 GB SSD
16 GB RAM DDR 4
17,3" 1920x1080 144 HZ Mat kaplama ekran
RGB Klavye ve kasa altı ışıkları.
13.500 ₺
Site üzerindeki değerlendirmeli, değerlendirmesiz 1000 e yakın satışım referansımdır.
Arzu eden arkadaşlara 7 saatlik Furmark testinin son dakikalarının videosunu gönderebilirim.
-
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.